POD LUPOU: Kolik letos padá gólů?

0

Vodňanská liga má tento víkend volno, a tak se pojďme podívat, jak vypadala úvodní čtyři kola oproti minulým dvěma ročníkům!

V dosavadních 4 kolech Vodňanské ligy jsme viděli už 211 vstřelených branek a z posledních 3 ročníků je to suverénně nejvyšší číslo. Rozhodujícím dílem k tomu bez debat přispěla drtivá výhra DG303 nad KIKem hned v 1. kole (25:0), ale i bez tohoto střeleckého koncertu by letošní ročník byl tím doposud nejgólovějším.

 

S přibývajícími koly se však počet vstřelených branek snižuje. Jak se zamotává boj o FINAL4, týmy nejspíš hrají odpovědněji a snaží se stavět především na pevné obraně. V tomto ohledu si nejlépe vedou (možná trochu překvapivě) Drůbežáři. Inkasovali pouze 10x (průměr 2,5 obdrženého gólu na zápas) a v téhle defenzivní bilanci převzali žezlo od Sokolské louky, která je pevností své obranné hráze vyhlášená už léta.

 

Drůbežářům se ale daří i střelecky a s 28 vstřelenými góly jsou na druhém místě, hned za úřadujícím mistrem DG303. Ten má na svém kontě už 47 vstřelených branek a bude zajímavé sledovat, jestli žlutočerní prolomí hranici 100 vstřelených gólů ještě ve STATOM základní části.

 

První kolo letošního ročníku bylo tím vůbec nejgólovějším v historii Vodňanské ligy (75). Jen o 1 branku méně (74) padlo v 8. kole ročníku 2012/2013. Jenže tehdy se hrálo za účasti 12 mužstev, takže hrací den měl o jedno utkání více, než je tomu v současnosti. Na jednotlivá kola se podívejte ve fotogalerii!

 

Nechme se tedy překvapit, jak se budou střelci činit dále a jestli se ještě dočkáme nějakého historického zápisu.

 

Pro více informací o Vodňanské lize navštivte oficiální web soutěže www.vodnanskaliga.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou