Co se děje v OP Rokycany?

0

Vážení návštěvníci našeho webu, omlouváme se, ale pro sedmé kolo jsme Vám bohužel nepřivedli nejlepší jedenáctku. Jako malou kompenzaci Vám nabízíme pohled do aktuálního dění OP Rokycany. Máte nějaký další zajímavý pohled do této soutěže, napište nám.

Šimon Huttr o víkendu řádil za A tým Strašic, dokázal vstřelit v zápase hned čtyři branky, na jednu nahrál a "prsty" měl i další brance. Ze začátku sezóny se trošku hledal, nyní mu to však pálí a má velkou zásluhu na tom, že se Strašice vyhoupli do čela OP Rokycany. Aby těch branek a zásluh nebylo málo, Šimon vstřelil ještě čtyři branky v neděli v zápase B týmu Strašic. Jen pro zajímavost, Strašice porazily Březinu 16:0!

Šimon o své formě

"Ze začátku jsem se nesoustřeil pořádně jen na hru. Několikrát jsem si vzal kopačky míč a šel jsem si v týdnu zakopat na hřiště sám. Snažil jsem se využívat i toho že trenuji žáky ve Strašicích. Několikrát jsem se já sám snažil zapojit s nimi do treninku. Od nějakého 3-4 kola jsme se srovnal a při zápase myslel pouze na fotbal a na nic jiného v hlavě v tu chvili nebylo misto. A také samozřejmě podpora ze strany trenéra a spoluhráčů mi hodně pomohla."

O brankách, které vstřelil 

První branku jsem vstřelil tak, že jsem dostal přihrávku zá beky a běžel od vapna sám na bránu, vystřelil jsem a brankář mi střelu vyrazil tak jsem vystřelil znovu a opět jsem trefil brankáře a až napotřetí jsem se trefil. Při druhém gólu jsem z levé strany natáhl balon směrem na střed nahrál na Pigulu který mi z první narazil mezi obrance a já jsem stál opět sám před brankářem a střelou k tyči zvýšil skóre. Při třetí brance jsem čekal na vápně mezi beky, když Pigula poslal přízemní centr za obranu, obránce chybu když netušil že jsem zá nim a tak jsem opět stal sám před brankářem, čtvrtá branka byla z mého pohledu šťastná ale také nejhezčí, vedl jsem balón z leve strany, na střed směrem k bráně a ukopl jsem si míč, a tak už mi nezbývalo nic jiného než před vápnem kopnout do balónu bodlem, a míč díky lehké teči skončil v pravé šibenici.

 

V Mirošově se o víkendu odehrálo velmi pohledné utkání, ve formě hrající Raková vyzvala domácí mužstvo na trávníku, který domácí trenér Zdeněk Bezděk označil za nejhorší v okrese. Mimo jiné musíme také ocenit výborný výkon Jana Šimonovského, který v zápase s Rakovou dvě branky vstřelil, na jednu přihrál a navíc zařídil penaltu, měl tedy "prsty" ve všech brankách a předvedl jeden z nejlepších individuálních výkonu tohoto kola.

Zdeněk Bezděk o hřišti v Mirošově

"Já si myslim, že horší hřiště než u nás, momentálně na okrese  asi není. Je to strašný, tvrdý, hrbatý, jak do toho nepršelo, tak tráva odešla. My nemáme na to, abychom to zalejvali z vodovodního řadu, to je 60 tisíc za vodu a to my nikdo nedá. Takže jsme to prostě museli v létě vzdát, navíc jsme to nechali dosýt, takže do toho jsme taky nacpali peníze, takže pak už nebyly peníze, nebyla síla."

 

Farma Dobřív x Cheznovice

O víkendu jsme taky mohli vidět jeden ze šlágrů, letošního podzimu. Narazili na sebe dva týmy, ctící za všech okolností nápaditou ofenzivu, Cheznovice a Holoubkov. Utkání skončilo 2:2 po devadesáti minutách, pokutové kopy zvládli lépe hráči Holoubkova z Cheznovic si tak odvezli 2 body. Za domácí mužstvo nastoupilo několik hráčů, které jsme v OP mohli pravidelně vídat v loňské sezóně. Postupivší Dobřív, navázal spolupráci právě s Cheznovicemi. Do utkání sedmého kola tak zasáhla hned trojice hráčů Dobříva, David Hlaváček, Filip Koudelka, který vstřelil úvodní branku Cheznovic a Tomáš Koudelka, který zasáhl do druhého poločasu. Na druhé straně, Dobřív využívá služeb Karla Hlavičky, který je momentálně nejlepším střelcem OP, vstřelil už 14 branek. Za Dobřív v B třídě skóroval čtyřikrát. Všechny tyto hráče jsme mohli vidět i v neděli 4.10, v utkání B třídy, kdy Dobřív přívítal na svém hřišti TJ Hrádek a podlehl mu 3:1. Co si o tomto zajímavém "půjčování" hráčů myslíte Vy? Podělte se s námi do komentářů.

 

Radnice, Kakejcov a Skomelno v problémech

Radnice, Kakejcov a Skomelno nezažívají dobrý start do nové sezóny. Radnické béčko v dosavadních zápasech trápí gólová produktivita a hlavně zakončení, která se absoultně nedá srovnávat s tím, co Radničtí předváděli v minulé sezóně. Nováček z Kakejcova má na svém kontě stejně jako Radnice, tři body. Kakejcov má navíc nejhorší obranu v lize a v příštím kole hraje na půdě Strašic. Skomelno získalo v letošní sezóně za sedm kol jediný bod, za remízu s Přívěticemi. V příštím kole zavítají hráči Skomelna na hřiště Volduch, kde je čekají v pohodě hrající Hřebenáři, kteří zvítězili v posledních dvou zápasech. Který z těchto týmů se v následujícím kole dokáže zvednout?

Radnice B vs Břasy

Strašice vs Kakejcov

Volduchy B vs Skomelno

 

Těškov má první body

Fotbalisté Těkova získali první body v letošní sezóně a v tabulce se mírně posunuli. Dokázali porazit na svém hřišti trápící se rezervu Radnic a v dalším kole se pokusí uspět v Mirošově. Luboš Hrabák po zápase "Všichni hráli výborně, nikdo nevyčníval, týmovej výkon. Navíc jsme střídali jenom, aby si zahráli, protože opravdu nebyl důvod nikoho střídat. My jsme měli i dost šancí, ale jejich gólman chytal dobře, myslim, že jsme byli o něco lepší a vyhráli zaslouženě."

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou