Představujeme nováčky naší soutěže: SK VACOV B

0

Ve skupině B krajského přeboru I.B třídy Jihočeského kraje máme hned tři nováčky. Jako první se nám představí ambiciózní celek béčka SK Vacov, který s naprostým přehledem postoupil z okresního přeboru. SK Vacov B bude hostit soupeře na své Rohlík Aréně s kapacitou 2000 diváků, barvami domácích jsou žlutá a černá, náhradní pak světle zelená.

Trenér Stanislav Klas neměl velké starosti s případnými odchody hráčů: pouze Mach a Zitta odešli do A-týmu. Pro letošní sezónu se podařilo poskládat velmi dobrý tým se spoustou odchovanců. Z SK Čkyně přestoupil Jan Tesař. Po dlouhém zranění se do sestavy vrátil Václav Blahout. Hned tři hráči obnovili svou již ukončenou kariéru: Tomáš Novák, Aleš Mach a David Seidl. Nejvíce posil přišlo z dorostu: Filip Zdeněk, Marek Valta, Stanislav Pšenička a Dominik Vítovec.

 

Nyní několik zajímavostí: tak jako ve Volyni, i ve Vacově spolu hrají otec se synem stejného jména: Jan Kopáčik mladší bude po příchodu z dorostu hrát v obraně se svým otcem, Janem Kopáčikem starším. Branku bude hájit Pavel Klas, za nějž v nutném případě může zaskočit jeho otec a zároveň trenér týmu SK Vacov, Stanislav Klas. V kádru rovněž působí oba asistenti trenéra: v obraně nastupuje Martin Čtvrtník a v záloze Václav Hanzlík. 

 

A právě pan Václav Hanzlík, záložník a asistent trenéra SK Vacov B, nám ochotně poskytl rozhovor o tom, jak vidí působení svého týmu ve vyšší lize:   

 

Jaké jsou Vaše cíle v soutěži, do níž jste nyní postoupili?

Samozřejmě jsme plni očekávání a natěšení, přesto zůstáváme nohama na zemi. Naším prvořadým cílem je hrát pěkný fotbal a zapracovávat mladé hráče, kterých máme opravdu hodně. I tak máme vyšší ambice než jen hrát o záchranu, rádi bychom se pohybovali ve středu tabulky.

 

Jak myslíte, že skončí zápas s Vaším prvním soupeřem, zajíždíte do Strunkovic…

Myslím, že to bude pěkný zápas. Strunkovice byly loni jedním z lepších týmů, hrají hezký fotbal. Přesto se domnívám, že bychom mohli nějaký ten bod u nich získat.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou