Šéfredaktorské okénko: Začíná sezóna nižších soutěží

0

V tomto článku se šéfredaktor pro Východní Čechy lehce ohlédne za loňskou sezónou na Hradecku a Pardubicku a představí vám novinky, na které se jako čtenáři Fotbalunas.cz můžete těšit.

Tento článek píši po smutném zážitku z vypadnutí našich týmů ze stamiliony ověnčené Ligy mistrů. Nicméně není nad čím zoufat. Míč i po včerejšku zůstane pořád stejně kulatý a hřiště zůstane pořád stejně nakloněné asi tak podle toho, jak si to přejí rozhodčí. Beru to tak, že si alespoň nebudu muset pořizovat O2 TV kvůli sledování českých týmů v Lize mistrů. Srdce pláče, peněženka se raduje. A tak je to v životě v mnoha případech.

Nicméně pojďme k tématu. Portál Fotbalunas.cz je letošní novinkou ve světě nižší kopané. Od 11. dubna tohoto roku přinášejí desítky redaktorů po celé republice zajímavé čtení o lokálních hrdinech, kteří z většiny zdarma běhají pro radost svou a svých fanoušků za místy magickým předmětem jménem fotbalový míč.

Start to věru nebyl snadný. Možná si ani ty stovky hodin práce nedokážete představit. Nicméně náš tým byl vytvořen z toho důvodu, abychom poctivě zmanažerovali nižší soutěže. A díky hromadě zážitků a zkušeností si můžete každý týden být jistí, že ten příští budeme zase o kousek lepší. Proto nás nesmírně těší podpora ze všech stran, jak od vás fanoušků, tak od týmů, se kterými spolupracujeme.

Náš projekt má nelehký úkol. V první fázi jsme chtěli spojit 4 500 týmů a sdělit jim naši vizi, že každý fotbalista se může stát hrdinou nezávisle na tom, jestli hraje na Old Trafford, nebo na plácku za vesnicí.

Druhá fáze pak tkví v uspokojení především vás, čtenářů. Poslední měsíce jsme pilovali naše schopnosti, šlechtili naše slohové podání a obohacovali jsme se o nové členy týmu tak, abychom mohli informační servis přinést skutečně do každého koutu obou východočeských krajů.

Daří se nám to aktuálně na 68%. Řečí tvrdých čísel, máme pokryto zatím 25 z 37 soutěží. Takový počet soutěží má na Hradecku a Pardubicku svého redaktora. Nově jde například o Okresní přebor Jičín, Okresní přebor Náchod, Okresní přebor Rychnov nad Kněžnou, Okresní přebor Chrudim a Okresní přebor a 3.třída v Ústí nad Orlicí.

V naší redakci jde především o lidi, kteří mají rádi fotbal a chtějí spojit příjemné s užitečným a jak já, tak vy, čtenáři nebo i zástupci klubů, byste je v jejich občas nevděčném úsilí měli maximálně podpořit.

Každopádně sezóna 2015/2016 je za dveřmi. Čeká nás několik tisíc zápasů, několik desítek tisíc gólů a několik stovek tisíc zajímavých informací, které vám můžeme skrz portál Fotbalunas.cz distribuovat.

Hned od příštího týdne se můžete těšit na video, které vám popíše, jaké největší zajímavosti přináší náš kraj. A začne tak pravidelný seriál komentovaných přehledů, který vám má maximálně občerstvit váš požitek ze hry.

Já jako šéfredaktor Fotbalunas.cz pro Královehradecký a Pardubický kraj pevně věřím, že si novou sezónu my všichni zde na Fotbalunas.cz skvěle užijeme.

Navíc pokud máte cokoliv na srdci ať už pro mě, nebo pro můj tým, rozhodně mi napište na email. Přijmu slova chvály i konstruktivní kritiku. Stejně tak přijmu jakoukoli možnost spolupráce, ať chcete pomáhat jako fanoušek webu, nebo chcete spolupracovat jako zástupce některého z týmů. V úplně každém případě, pokud chcete něco řešit na Královehradecku nebo Pardubicku, bude mi potěšením odpovědět vám z emailu daniel.javorsky@fotbalunas.cz.

S pozdravem

Daniel Javorský

Šéfredaktor Fotbalunas.cz pro Východní Čechy


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou