Strunkovice se chystají na hokejisty Motoru a výběr Antonína Panenky

0

Na sobotu 18. července si přichystaly zajímavou akci Strunkovice. Jejich A tým vyzve v rámci exhibice hokejisty Motoru, výběr nad 35 let pak pobaví diváky utkáním s Výběrem Antonína Panenky. Součástí akce bude i bohatý doprovodný program - mimo jiné autogramiáda, vystoupení mažoretek či večerní afterparty.

15:00 TJ Blaník Strunkovice - Motor České Budějovice

Pátý tým tabulky I.B skupiny B si od tří hodin zahraje s Motorem. Prvoligový klub v rámci letní přípravy sehraje třetí a poslední fotbalové utkání (Nemanice, ženy Sparty Praha a právě Strunkovice). Jelikož ale Motor už je v plné přípravě na ledě, budou ve fotbalovém celku zastoupeni nejen současní, ale také bývalí hráči a klubové legendy. Na pažitu je posílí třeba i páni fotbalisté Karel Poborský a Martin Vozábal!

 

17:00 TJ Blaník Strunkovice "35" - Výběr Antonína Panenky

Zatímco první utkání přece jenom asi bude více hledět na výsledek, následující zápas bude hlavně o zábavě pro fanoušky. Antonín Panenka si přizval do týmu například Martina Dejdara, Romana Šebrleho či Stanislava Hložka. A jestli bude proti domácím odpískána penalta, je asi jasné, kdo a jakým způsobem ji bude zahrávat...

 

Součástí dvojzápasu bude též vystoupení přípravky Blaníku, charitativní akce a další překvapení. Areál Blaníku se otevře už ve 13:30, vstupné je 80 Kč pro dospělé a 40 Kč pro děti.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou