Ohlédnutí za uplynulým ročníkem KP

0

Je dobojováno, znám je vítěz i poražení, emoce opadly a tak jsme požádali trenéry jednotlivých týmů o krátké zhodnocení uplynulé sezony a připojujeme i pár statistických čísel.

Nejprve řečí čísel : 1. místo a postup do divize Ždírec nad Doubravou

                             sestupující jsou: Luka nad Jihlavou, Třešť a Čáslavice

 

                           nejlepší střelci soutěže: F. Kříž(Jemnicko) - 27, Křikava(Světlá) - 19, Mrázek(Ždírec) - 16,

                                                             Pikl, Dalík(Humpolec), Šplíchal(M.Budějovice) - všichni 15

                            čistá konta v soutěži :  S. Pometlo (Ždírec) - 12, Žďánský(Herálec) a Vykoukal(Chotěboř) - 11

                                                             Kříž(Humpolec) - 10

                    

                           Nejlepší celky podzimu: Jemnicko 31, Ždírec 30, Chotěboř 29 bodů

                           Nejlepší celky jara  :  Chotěboř, Humpolec, Ždírec, Polná, Moravské Budějovice - všichni shodně 28 bodů

                           Nejlepší domácí tvrze:  Humpolec 33, Jemnicko, Herálec a Polná - 32 bodů

                           Nejlepší na cestách :  Ždírec 36, Chotěboř 27, Jemnicko 22 bodů

 

 

Teď již konečné umístění jednotlivých týmů a ohlasy jejich trenérů

 

1.         Ždírec  58 bodů

     Trenér M. Plíšek :  Z konečného pohledu dobrá sezona. Kluci měli myslím na to, udělat závěr poklidnější, ale zbytečně jsme doma na jaře ztráceli a pro všechny udělali závěr dramatičtější

2.        Chotěboř   57 bodů

     Trenér  J.Soural  :  Já i celá Chotěboř můžeme být asi spokojeni. O možném postupu jsme během jara nepřemýšleli a šli od zápasu k zápasu s tím ,že na konci se uvidí. Ve výsledku chyběl kousek, ale nebereme to tragicky!

3.          Jemnicko   54 bodů

     Trenér  Z.Kincl  : Umístění  i počet bodů je nad plán, takže spokojenost. Je mi jasné, že po podzimu nás spoustu lidí vidělo už v divizi, ale to nebyl náš prvořadý plán. Jsem rád, že po herní a výsledkové krizi z úvodu jara jsme se dokázali vrátit do nejvyšších pater.

      4.   Humpolec   54  bodů

  Trenér  J. Kubík : S odstupem času a určitým nadhledem to celkově hodnotím vcelku pozitivně. Opravdu nepovedený byl až samotný závěr, kdy náš oslabený kádr nedokázal uhrát v posledních čtyřech zápase ani bod. Mrzí mě hlavně zápas v Mor. Budějovicích a především doma s Třeští.

     5.   Polná    53  bodů

  Trenér  J. Babínek na klub. stránkách  :  Jsme celkově spokojeni, drželi jsme po celou sezonu standard. Navíc na jaře jsme byli v první pětce s největším počtem bodů a nebýt zápasu v Herálci, kde jsem chybou rozhodčích , tak jsme byli na jaře nejlepší!

     6.   Herálec   51  bodů

   Trenér  J. Skála  : Po postupu jsme se chtěli hlavně zachránit. Týmy co postupovali s námi tak spadli, my skončili šestí – to hovoří za vše. Je to pro celý Herálec a jeho početné fanoušky  velký úspěch!

      7.  Mor. Budějovice  48  bodů

  Trenér  P. Kylíšek  :  Chtěli jsme se vyhnout sestupovým problémům a nakonec jsme se umístili na sedmé příčce. Takže vládne spokojenost a to především s jarní částí, kde jsme uhráli 28 bodů.

     8.  Velká Bíteš  39  bodů

  Trenér  J. Kubec  : Naskočil jsem v sezoně do rozjetého vlaku, takže se to špatně hodnotí. Ale KP je celkově o hráčích – jestli mají čas a chuť pracovat.  Úkol byl 40 bodů a na to jsme těsně nedosáhli, takže mírná nespokojenost. S výhledem na příští sezonu, kdy se bude hrát se 14 týmy by to totiž nemuselo stačit!

     9.   Jaroměřice  35  bodů

  Trenér  A. Salák  :  Už do zimní přípravy jsme šli s tím, že se musíme na jaře poprat o záchranu a nakonec to s odřenýma ušima dopadlo! Opory nám na jaro vypadly a mladí kluci měli těžký úkol je nahradit. Vcelku se jim to povedlo – za všechny zmíním J. Fruhaufa a M. Svobodu. Kluci bojovali až do konce a zvládli jsme to..

 

     10.  Žirovnice  35  bodů

  Trenér  L. Mitas  : Pro nás asi jako pro více týmů nesmírně těžká sezona. Naštěstí s dobrým koncem. Zachránili jsme se de facto až 3 kola před koncem.  Důležitá byla série vítězství v anglických týdnech s vloženými koly, za kterou patří klukům dík!

   11.  Světlá n/S  34  bodů

  Trenér  M. Kafka  :  Po 3 letech končím a jsem rád, že jsme KP ve Světlé udrželi! Jaro bylo dost obtížné, sestava se neustále díky zranění  měnila. Museli to táhnout hlavně ti starší a těm na konci asi už docházeli dost síly..                           

  12.  Okříšky   32  bodů

   Trenér  M. Tekal  :  Podzim dopadl vcelku dobře. Jaro nedopadlo vůbec podle našich představ, doma jsme nedokázali vyhrát, lacině jsme inkasovali a remízy v domácím prostředí jsou málo. I proto jsme v jarní tabulce skončili předposlední ..

  13.   Přibyslav  31  bodů

  Trenér   R. Havlíček  : Podzimní část jsme odehráli velice solidně, čemuž odpovídal i bodový zisk. To jaro bylo z naší strany především o herním trápení. K tomu se přidaly karty a zranění a výsledkem bylo, že jsme se závěrem doslova protrápili. Tím jsme jen potvrdili letité pravidlo, že v Přibyslavi jaro nestojí za moc..

 

14.  Luka n/J    27  bodů

Trenér  D. Votava  : Je to pro nás rozhodně zklamání. Chtěli jsme přežít v KP víc jak jeden rok. Věděli jsme, že pokud máme uspět musí se nám vyhýbat zranění, ale to se nepovedlo a náš úzký kádr to poznamenalo. Chleba se lámal v náročném anglickém týdnu, kdy jsme neuspěli s Jaroměřicemi a Žirovnicí..

15.  Třešť     26  bodů

Trenér  J. Gregor  :   Neděláme ze sestupu tragédii. Hrajeme se svými mladými kluky, kteří si tu soutěž osahali. Báli jsme se aby  to nebyl  propadák a vlastně jsme hráli do konce o záchranu. Škoda nepovedeného startu, kde jsme platili nováčkovskou daň..

16. Čáslavice  26  bodů

Trenér  J. Jabůrek  : I přes to umístění a sestup jsem svým způsobem spokojen. Začali jsme postupem času hrát atraktivní fotbal bez excesů. V dramatickém závěru rozhodoval každý bod a my jich bohužel několik ztratili po chybách a červených kartách našich brankářů. Tam nás tlačila bota nejvíce. Ale pokračujeme v rozdělané práci a chceme hrát pěkný fotbal i o patro níž.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou