Děkujeme a těšíme se na další sezónu!

0

Vážení návštěvníci portálu Fotbalunas.cz, rád bych Vám v krátkém článku poděkoval za Vaší přízeň. Těšíme se v další sezóně!

Krásný den všem fanynkám a fanouškům českého fotbalu a toho okresního zvlášť.

 

Rád bych v tomto krátkém článku poděkoval všem hráčům, trenérům, funkcionářům a nadšencům, kteří mi pomáhali v průběhu celého našeho zpravodajského období. Bohužel není v našich silách sledovat všechny zápasy přímo na hřišti, a proto si nesmírně cením každé informace, kterou jsem od Vás dostal. Věřím, že naše spolupráce bude pokračovat i v následující sezóně. Portál Fotbalunas.cz je stále ještě v plenkách a já pevně věřím, že se budeme zápas od zápasu zlepšovat a přinášet podrobnější a kvalitnější informace. Měl jsem tu čest poznat spoustu zajímavých lidí, kteří pro okresní kopanou dělají hodně, bez kterých by tamní kluby už dávno přestaly fungovat nebo by jen přežívaly. Také děkuji všem návštěvníkům našeho webu, kteří se zapojili do hlasování o hráče zápasu. Děkuju všem hráčům, kteří byli ochotní a poskytli mi rozhovory, dozvěděl jsem se spoustu zajímavých věcí, ale jedna všětšinou převažovala. A to, že všichni hrajeme fotbal pro zábavu, pro radost a někdy také pro žízeň. Vše by samozřejmě mělo být v rámci "fair play", aby nedocházelo ke zbytečným zraněním, nebo k incidentům, které do fotbalu prostě nepatři. 

 

Těším, že v další sezóně s Vaší pomocí doplníme a zpřesníme soupisky všech týmu, včetně těch, u kterých se ještě nepodařilo navázat pravidelnou spolupráci. Vzhledem k chystané fotbalové (r)evoluci, která přinese od 1.7.2015 elektronické zápasy, rádi doplníme fotografie všech hráčů Vašeho týmu, proto bych Vás rád vyzval už teď, pokud máte fotografie k dispozici, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím emailu (patrik.vanek@fotbalunas.cz) a určitě se domluvíme na jejich zaslání. 

 

Ještě jednou díky.

 

Sportu zdar a fotbalu zvlášť!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou