Přibyslav Krajský pohár Vysočiny nezískala

0

Přibyslavští postoupili až do finále Krajského poháru Vysočiny, kde však nestačili na Novou Ves. Ve finálovém zápase hraném v Bohdalově rozhodl pět minut před koncem Marek Ondřejka.

V první části se hrála vyrovnaná partie, ve které hráli hlavní roli oba brankáři. Přibyslavský Uhlíř exceloval při přímáku Nové Vsi. Na druhé straně se vytáhl brankář Novotný při šancích Miloše Krčála a M. Strašila.

V druhém poločase drželi taktovku hráči Přibyslavi. Její hráči byli lepší v kombinaci i nasazení, jenže byla to právě Přibyslav, která inkasovala jako první. Obrana byla nedůrazná a sraženou střelu dopravil do branky novoveský Jan Šandera. Aktivnější Přibyslavští se dočkali vyrovnání o osm minut pozdeji. K přímému kopu se postavil Pavel Škacha a nedal Novotnému čuchnout - 1:1. Přibyslav se i nadále tlačila dopředu, ale rozhodl další smolný gól. Brankář Uhlíř trefil při odkopu do hlavy soupeřova hráče M. Ondřejku a ten kuriozně rozhodl.

 

Sestavy: Přibyslav 

              Uhlíř - Rosický, Kunc, Vopršal, Strašil - Adamec, Vykoukal(79. Žalud), Flekal(88. R. Musil),Škacha - T. Musil (65. Ondra), Krčál

              Nová Ves

P. Novotný - Nejedlý, Havlík, Krejčí, J. Bureš - Nečas( 75.V. Novotný), P. Šandera, Starý( 88.J. Šandera), P. Bureš (85.T. Novotný) - Jan Šandera, M. Ondřejka

 

 

 

Radek Havlíček, trenér Přibyslavi

První poločas byl remízový, potom jsme byli lepší, ale doplácíme na neuvěřitelné chyby. Ty nás však provází celé jaro a dneska to rozhodly..  

 

Jan Nečas, trenér N. Vsi

Šlo o vcelku vyrovnaný zápas, ve kterém jsme byli šťastnějším týmem my.

 

   


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou