1.A: Hráč kola Jan Vlachynský: Prohra ve finále je pro nás zklamáním

0

Hráč Slušovic odpověděl našemu webu na pár otázek nejen o středeční finálově bitvě ve Zlíně.

Gratulujeme vám k vítězství v anketě. Hráčem kola jste se stal za vstřelení dvou branek do sítě Brumova, přesto pro vás bylo asi důležitější středeční finále poháru. Toto utkání jste prohráli 2:0. Můžete nám utkání popsat z vašeho pohledu? Proč nevyšlo?

Upřímně nevím co se stalo, že celý tým předvedl takový výkon jaký předvedl. Jak říká náš tréňa: "Lidi mi volají, ptají se a co jim mám říct". V první řadě musím smeknout klobouk před soupeřem. Stál proti nám opravdu kvalitní tým a jeho vítězství je jednoznačně zasloužené. Bohužel my jsme předvedli jeden z nejhorších výkonů uplynulé sezóny. Nikomu se nedařilo, možná hrála roli i nervozita, nicméně nedokázali jsme najít recept na soupeře, který výborně bránil i útočil a gratuluji jim k vítězství. 

 

Cítíte v týmu velké zklamání?

Zklamání ano, zůstali jsme krůček od fantazie a vyhrát jsme si moc přáli, ale na druhou stranu, dostali jsme se v poháru přes velmi kvalitní týmy (Kateřinice,Vsetín nebo Luhačovice) až do finále a i to je pro nás úspěch.  

 

Bylo pro vás finále vrcholem sezony? Protože do konce sezóny zbývají 4 kola, a postup do kraje není zdaleka ztracen. Pokusíte se jej ještě urvat?

Vrcholem sezóny asi ano. Všichni tím pohárem žili a mluvilo se o tom hodně. Co se samotné soutěže týče, věříme, že šance ještě je a budeme bojovat dokud to půjde. Rádi by jsme vrátily Slušovice do kraje. 

 

Můžete nám popsat vaši fotbalovou kariéru? V kolika letech jste s fotbalem začínal a jakými kluby prošel?

Začal jsem s fotbalem ve Slušovicích v sedmi letech, kdy mě na trénink dovedla máma. Od té doby jsem klub nezměnil a už 15 let hraji za FCS. Možná bych se nebránil změně, zkusit něco jiného, ale tenhle klub je už srdcová záležitost navždy!

 

Máte fotbalové cíle, kterých byste chtěl dosáhnout?

Můj sen býval pořád stejný - divize. Prožil jsem s klukama ve Sluškách báječné sezóny v žákovském kraji a pak také v dorostenecké divizi. V mužích se pak hrál kraj, kde jsem se učil od zkušených fotbalistů. Tehdy jsem si řekl, že nakouknout ještě o metu víš by bylo krásné. Pak jsme spadli do 1.A třídy a s postupem času a bohužel také s poklesem mých výkonů už to vnímám jinak. 

 

V posledních zápasech se vám příliš výsledkově nedaří, čím to je?

Nedokážu říct čím to je, že se nám nedaří. Máme celkem mladý tým i zkušené starší borce v kabině. Na podzim jsme dokázali, že jsme na čele tabulky právem. Pak přišla zimní pauza,která nám asi víc uškodila než pomohla. Kluci mají rodiny, povinnosti, zaměstnání a tak jsme prakticky nemohli trénovat tak, jak by si trenér i my představovali. Nicméně jarní část je v našem podaní opravdu hrozná. Celá kabina to vnímá, mluvíme o tom. Zbývají nám tři zápasy, ve kterých se pokusíme zabojovat a vyhrát.

 

Příští utkání hrajete na půdě Vlachovic. S čím do tohoto zápasu půjdete?

Ve Vlachovicích chceme rozhodně vyhrát. Ve hře je devět bodů a my ztrácíme 4 na čelo. Pohár nám bohužel nevyšel, tak se pokusíme zabojovat v soutěži. 

 

Kdo podle vás vyhraje finále Ligy mistrů? Juventus nebo Barcelona?

Osobně to přeji Juventusu. Barcelona a její hráči jsou sice ve velké formě,ale jejich fotbalový styl se mi nelíbí. Proto doufám, že štěstí bude na straně týmu Buffona.

 

Sledujete portál fotbalunas.cz? Co na něj říkáte?

Portál fotbalunas.cz je super. Rád čtu články a sleduji výsledky z uplynulých kol. Tímto děkuji za oslovení a zvolení hráče kola fandům a chtěl bych ještě jednou pogratulovat hráčům Nedachlebic k úspěchu. Také poděkovat všem klukům a funkcionářům FCS za krásný zážitek na zlínské letné a také za odehrané sezóny s nimi. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou