Hráčem 23. kola soutěže Plzeň - Sever III. třída se stal Jiří Todt

0

Hlasování o Hráče 23. kola naprosto jednoznačně ovládl hráč TJ Nekmíř Jiří Todt. Získal neskutečných 51% hlasů. Na druhém místě je hráč TJ Sokol Kozolupy Jakub Čech s 25% hlasů. Třetí je záložník TJ DIOSS Nýřany Jaroslav Šindler s 8% hlasů.

Jiří Todt dle slov trenéra zhrál svůj životní výkon ve druhém poločase na postu obránce, kam se přesunul ze střední zálohy. Hráče soupeře obcházel jak stojící panáky. Odměnou mu je neuvěřitelných 51% hlasů. Nekmíř sice podlehla Kozolupům, ale nedala se zadarmo. Na rozhovor s Jiřím se můžete těšit již zítra. Další zápas TJ Nekmíř je v programu v sobotu 30. května od 17:00.

Jakub Čech hrál opět dobrý fotbal, ale na vítězství to opět nestačilo. Získal slušných 25% hlasů a ty mu vynesly druhé místo. Jakub má v této anketě opravdu smůlu a budeme doufat, že příště už to snad konečně vyjde. Další počínání Jakuba a TJ Sokol Kozolupy můžeme vidět v sobotu 30. května od 17:00.

Jaroslav Šindler byl strůjcem důležitého vyrovnávacího gólu TJ DIOSS Nýřany na konci poločasu. Tímto gólem "do šatny" našlápl k obratu v zápase, ze kterého jeho tým vzešel jako vítěz. Získal 8% hlasů a obsadil třetí příčku ankety. Jeho další výkony můžeme sledovat v sobotu 30. května od 17:00.

 

Svými hlasy jste vybrali tyto tři borce z našlapané Sestavy kola. Byli jsme opět svědky někdy až heroických výkonů a nejedné senzace. Gratuluji vítězi i všem nominovaným a na rozhovor s Jiřím Todtem se budu těšit zítra.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou