Hráčem 22. kola se stává Martin Kostroun

0

Hráčem 22. kola I. A třídy sk. A zvolili fanoušci webu fotbalunas.cz Martina Kostrouna ze Slavoje Pacov. Kostroun se tak stává již třetím zástupcem pacovského týmu v řadě, který v naší anketě zvítězil. V předchozích dvou kolech si titul hráče kola vysloužili jeho spoluhráči Josef Pavelec a Martin Kerouš. Tento výsledek svědčí nejen o velké přízni pacovských fanoušků, ale také o jejich pravidelné aktivitě při hlasování, protože Kostroun zvítězil jednoznačně a drtivě se 79% všech hlasů. Martin Kostroun dopomohl jednou brankou k přesvědčivé výhře Pacova na hřišti Sokolu Pohled a v současnosti patří pacovskému Slavoji čtvrtá příčka. 

 

 

 

Druhé místo patří taktéž zástupci Slavoje Pacov. Tomáš Kabíček, pacovský forvard, dokázal míč za záda pohledského brankáře Růžičky dostat také jednou, stejně jako jeho spoluhráč Kostroun, avšak v konečném hlasování to stačilo až na druhou pozici. 

 

Na konečné třetí příčce se pak umístil dobronínský středopolař Jaroslav Smejkal, kterému patřilo posledních deset minut utkání Dobronína na hřišti Habrů. Smejkal se za nepříznivého stavu 3:1 trefil nejprve v 82. minutě a kýžený bod zajistil Dobronínu v poslední minutě utkání. Svým výkonem si tak řekl o nominaci do sestavy kola a zbytek již zařídili jeho fanoušci.

 

 

Konečné výsledky hlasování:

1. Martin Kostroun (TJ Slavoj Pacov) - 79%

2. Tomáš Kabíček (TJ Slavoj Pacov) - 7% 

3. Jaroslav Smejkal (TJ Jiskra Dobronín) - 5% 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou