Vítězem 14.kola se stal Radek Hrubeš z týmu FC Kobylice B

0

Radek Hrubeš vstřelil první branku svého týmu ve vítězném zápase s týmem Lhoty pod Libčany. Na dalších místech se umístili hráči SK Čechie Hlušice, Erik Pařízek a Matěj Holman.

1. místo:  Radek Hrubeš         -  26%   -   FC Spartak Kobylice

2.místo:  Erik Pařízek              -  20%   -   SK Čechie Hlušice B

3.místo:  Matěj Holman           -   18%   -  SK Čechie Hlušice B

  Na dalších místech se umístili hráči Syrovátky, Nepolis a Myštěvse.

Radek Hrubeš - Bezpečně proměnil pokutový kop ve vítězném zápase s týmem Lhoty pod Libčany. Stal se strůjcem těsného vítězství 2:1 a to ho vyneslo na první místo s 26% všech hlasů.

Erik Pařízek - Obránce svého týmu, který svým výkonem výrazně přispěl k výhře nad týmem Starého Bydžova 5:1. Dostal se na stříbrný stupínek s 20% všech hlasů.


Matěj Holman – Pátou brankou v zápase znechutil hráčům Starého Bydžova celý den natolik, že ani nechtěli určit žádného svého nejlepšího hráče. Že prý si to za tak hanebný výkon nezaslouží. Jeho fotbalové umění v tomto zápase ho vyneslo na třetí místo s 18% všech hlasů

 
Hlasování o hráče kola se nám krásně rozběhlo a chodí pořád víc a víc hlasů. Vyhrát v této soutěži bude čím dál složitější. Musíte přesvědčovat své fanoušky skvělým výkonem i dobrou propagací našeho webu :-)
 


S Radekem Hrubešem se potkáme i ve čtvrtek, kdy s ním uveřejníme rozhovor.

 
Těšte se na další hlasování o hráče 15. kola, které proběhne v příštím týdnu od Pondělí 25. 5. až do úterní půlnoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou