Hráč 25.kola Divize C Tochukwu Mbah - Chtěl bych být hodně úspěšný

0

S hráčem Benátek nad Jizerou Tochukwu Mbahem, jsme si nejdřív hodně psali a pak dávali dokupy rozhovor v angličtině. S menšími potížemi se nám nakonec povedlo udělat zajímavý a vtipný rozhovor. I my reportéři se učíme za pochodu a tak sem dávám otázky a odpovědi jak v angličtině, tak i v češtině. Použil jsem volný překlad, tak se za případné chybičky omlouvám.

1. You were the best player on the last round. What do you say?
Well all i have to say is thanks to God for making the training of my coach pay off on the pitch

2. You won in the Vysoke Myto 0:3. You played very well. What was the match from your perspective?
Unlike the match against Cesky Brod! At least this time the whole team was positive despite the fact we had to play away, and that's the spirit of winning also individually we all put in our best + hard work which makes it easier and led to the Victory,,, team work all the way.

3.How do you to become a player in Benatky?
Same questions I ask myself all the time:)but truth be told I was brought to Benatky by one of the club manager call Peter Spousta.

4. Certainly you learn Czech. Do you remember some words better? Maybe swear
word? Can you say some swear word?
Swear words? C'mon! Are you kidding me! I can't say that,,, I use words like excellent, brilliant, nice work or Weldon definitely not "ku.va".
5. Do you have a goal? What would you like to achieve in footbal?
My goal is to play at the greatest height of my footballing career and help people in need, I would like have every awards and medal but one thing the most  being Successful.

 

1. Byl jsi nejlepším hráčem minulého kola. Co na to říkáš?

Jediné co můžu říct je, že můžu poděkovat bohu za to, že můžu trénovat pod mým trenérem a to vše se mi vyplatilo.

 2. Vyhráli jste ve Vysokém Mýtě 0:3. Podal jsi výborný výkon. Jaký byl zápas z tvého pohledu?

Na rozdíl od zápasu v Českém Brodě, alespoň tentokrát byl celý tým pozitivní, přesto že jsme hráli venku a to je základ vítězství. Také individuálně jsme do toho dali všechno a tvrdě jsme pracovali, což nám usnadnilo cestu k vítězství. Skvělá týmová práce.

3. Jakým způsobem ses dostal do Benátek nad Jizerou?

Tu samou otázku si já dávám pořád :-). Ale pravda je, že jsem byl koupen do Benátek jedním z klubových manažerů jménem Petr Spousta.

4. Určitě se učíš česky. Jde ti to? Pamatuješ si nějaké slova lépe? Třeba nadávky?

Sprostá slova? No tak! Děláte si srandu? To nemůžu říct. Používám slova jako excelentní, výborný, skvělá práce. Rozhodně ne "ku.va" :-D .

5. Máš nějaké fotbalové cíle, čeho bys chtěl dosáhnout?

Můj hlavní cíl byl hrát co na nejvyšší úrovni a pomáhat lidem v nouzi. Chtěl bych získat všechny ocenění a trofeje a především hodně vítězství.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou