Tip experta 22. kolo třetí třída Žďárska: David Lahodný

0

Expertem pro 22. kolo třetí třídy je dvacetiletý David Lahodný z Víru. S fotbalem začal v šesti letech v místním oddílu. Od šestnácti let pravidelně nastupuje za družstvo mužů. S výjimkou jedné sezony, kdy souběžně hrál na střídavý start za dorost v Bystřici nad Pernštejnem, nepůsobil v jiném klubu. Nastupuje na postu středního záložníka. Ve volném čase se věnuje všem druhům sportu. Největší odpočinek nalézá u vody s prutem v ruce. Jeho oblíbeným klubem je Liverpool FC.

Sněžné - Vír, Tip: 2

Sněžné je v domácím prostředí pro většinu týmů nepříjemný soupeř. Z našeho pohledu bude nejdůležitější pohlídat Forchtsama s Tauberem. Samotné utkání nenabídne moc fotbalové krásy. Doufám, že si vezmeme ponaučení z minulého týdne a zvítězíme.

 

Jimramov - Jívoví, Tip: 2

Kombinačně vyspělé družstvo z Jívoví nečeká nic jednoduchého. Do cesty za vytouženým postupem do II. třídy se jim postaví urputně bránící tým Jimramova. Bude se jednat o napínavé utkání se šťastnějším koncem pro technicky vybavenější hosty.

 

Rožná – Křižanov B, Tip: 1

Z mého pohledu jednoznačný zápas. Rožná využije výhody domácího prostředí, předvede kompaktní výkon a bezpečně zvítězí. Případné střelecké procitnutí Jiřího Vyžrálka , může pro Křižanov znamenat pořadný gólový nášup.

 

Rovečné – Štěpánov B, Tip: 0

Rovečné je jedním z tabulkových aspirantů na druhou postupovou příčku. Bude to především souboj útočného dua Petr-Žíla, podporovaného Kadlecem, proti posilám z A-týmu Štěpánova, které si budou chtít spravit chuť po nepříliš vydařeném jaru. Uvidíme, s čím Štěpánov na Rovečné vyrukuje. Sázím na remízu.

 

Věchnov - Ujčov, Tip: 1

Věchnov jako jistý postupující již „ nemá o co hrát“, za to družstvo Ujčova potřebuje každičký bod. Pevná obrana v čele s bezchybným Jedličkou a útok veden gólově plodným Ondrou Ostrýžem, by měl zajistit domácím vítězství. Ale jak to tak bývá, o překvapivé výsledky před koncem sezóny nebývá nouze.  Přesto věřím, že si Věchnov nedovolý klopýnout před domácím publikem a pohodlně zvítězí.

 

R. Svratka B - Radostín B, Tip: 0

V aktuálně podobné výsledkové formě na sebe narazí dvě rezervní mužstva. Bude zajímavé sledovat, zdali Novotný naváže na svůj brankostroj z posledních týdnů. Nevidím zde jasného favorita. Proto tipuji remízu.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou