Hráčem 9. kola 1. B třídy - skupiny F - se stal Petr Bělonohý

0

Těsný souboj o nejlepšího hráče kola svedli fotbalisté z týmů 1. B třídy. Hlasování nakonec těsně vyhrál obránce hradecké Lokomotivy Petr Bělonohý.

První místa obsadili tito fotbalisté:

Petr Bělonohý - 26% hlasů

Petr Duha - 24%

David Ninger - 21%

 

Lokomotiva Hradec Králové o víkendu cestovala na půdu opočenského týmu, hradecký celek zde musel nastoupit v hodně improvizované a dalo by se říci slepované sestavě, která nakonec dokázala na hřišti soupeře zvítězit 0:1. Svůj díl zásluhy měl na výsledku i obránce Petr Bělonohý.

Velkou proměnou role na hřišti si prošel albrechtický Petr Duha. Zápas rozehrál v záloze a rozehrál ho opravdu výborně - už v 9. minutě se mu podařilo vstřelit vedoucí branku svého týmu. Krátce před poločasem došlo k vyloučení albrechtického gólmana Berana, a Petr Duha se tak stěhoval mezi tři tyče, kde podal dobrý výkon a přispěl k vítězství Albrechitc nad Velešovem 7:1.

I v pořadí třetí hráč kola má co dočinění s defensivou. David Ninger - obránce hradeckých Malšovic se kromě svých obranných povinností realizoval i v útočné fázi svého týmu a v 86. minutě brankou rozhodl o vítězství Malšovic 2:1.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou