Nejlepším hráčem 9. kola 1.B třídy - sk. H, se stává ...

0

... Aleš Hronek ! Předměřicím se sice nedaří úplně podle jejich představ. V tomto kole se jim ale na jejich hřišti podařilo porazit celek z Jaroměře. U zisku cenných tří bodů byl i tento pravý obránce. Ten sice k výhře gólem nepřispěl. Svým defenzivním výkonem ale výrazně pomohl k odvracení výkonu hostí. Za to si zasloužil označení "Hráč zápasu" a také vítězství v hlasování o hráči kola.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Aleš Hronek             - Předměřice n. L.     -  56% hlasů!
2. Jan Bílek                   - Borohrádek            -   21% hlasů!
3. Tomáš Razska         - Smiřice                      -    5% hlasů!

 

Jan Bílek se opět umisťuje na druhém místě naší ankety. Tentokrát si nominaci zasloužil za druhý gól jeho týmu na hřišti Lípy. Už to vypadalo, že si Borohrádek odveze další pohodové vítězství. Lípa nakonec zápas ze stavu 0:2 otočila a zvítězila 3:2. Jan byl ale opět velmi nebezpečným faktorem týmu Borohrádku.

 

Záložník Smiřic, Tomáš Razska se v utkání se Zdelovem nejprve blýskl gólem na 2:0. Pak se ale bohužel zranil a musel střídat. Do té doby ale patřil mezi nejlepší hráče, které po hřišti pobíhali. Za to si zasloužil nominaci a následné třetí místo v naší anketě!

 

S vítězem opět přeneseme během týdne rozhovor. Pokud nevyhrál Váš favorit, nesmutěnte. V dalším týdnu Vám poskytneme další možnost na zviditelnění Vašeho favorita. Tak nadále hlasujte!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou