Anketu o Hráče 21. kola Plzeň - Sever III. třída vyhrál Tomáš Broschardt z TJ Nekmíř

0

Jako Hráče 21. kola soutěže Plzeň - Sever III. třída jste zvolili záložníka TJ Nekmíř Tomáš Broscharda. S 38% hlasů zvítězil, ale pouze o fousek, neboť útočník z týmu TJ Sokol Kozolupy Jakub Čech získal 34% hlasů a na třetím místě se umístil s 16% obránce Nekmíře Tomáš Urbánek

Tomáš Broschard vstřelil poze jednu branku a zvyšoval stav na 3:1. V Nekmíři podává stabilně dobré výkony a trenéři si ho cenní. Hraje zodpovědně pro tým a tato forma mu vynesla prvenství. Nekmíř se díky tomu osvobodila za sestupových pozic a před koncem sezóny se posunuje stále výš. Další zápas TJ Nekmíř se hraje v neděli 17. května a my se můžeme těšit na další zajímavé utkání.

Jakub Čech rozhodl prakticky celý zápas sám. Jeho mužstvo zvítězilo na půdě soupeře 3:2 a on vstřelil všechny tři branky svého týmu. Zařídil pro své mužstvo tři body a zaslouženě se umístil na krásném druhém místě. Nebýt jeho, Kozolupy by pravděpodobně prohrály a ztratily šanci na titul. Tyto tři body se ještě mohou ukázat jako klíčové. Další zápas Kozolupy hrají v sobotu 16. května od 17:00 a i tento zápas nám může napovědět mezi kým se bude rozhodovat v boji o titul. 

Tomáš Urbánek je druhým hráčem TJ Nekmíř, který dle vás podal 3. nejlepší výkon v tomto kole. V tomto kole nevstřelil žádnou branku, ale předvádí slušné výkony a řídí hru Nekmíře od zadu. Tomáš Urbánek určitě ještě v tomto ročníku soutěže bude cennou oporou pro Nekmíř a bude nám i nadále dokazovat své kvality.

 

Svými hlasy jste rozhodli o prvních třech. Navzdory očekávání nevyhráli hráči s nejvíce vstřelenými brankami, ale to nic neznamená. Celá Sestava 21. kola byla nesmírně vyrovnaná a výkon na hřišti se neposuzuje jen podle počtu vstřelených gólů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou