Tip experta na 17.kolo - Plzeňský kraj - I.B třída B !

0

Soutěž se chystá již  ke svém sedmnáctému dějství a my vám přinášíme odhad výsledků našeho experta Miroslava Sedlmaiera! 

S. MĚČÍN - K.CHLUMČANY - Tip : 1

Domácí na cestě směrem ze spodních pater tabulky do klidného středu tabulky sice nastartovali poslední dvě remízy s prvním a třetím celkem tabulky. Nicméně dodatečnou kontumací v utkání s Košutkou o získané dva body přišli. To  by je zdravě naštve a druhému celku tabulky nic nedaruje a doma vyhraje, už také proto, že jejich příznivci na tuto výhru čekají již od 5.kola !                                                                 

 

D. VES - HAAS CHANOVICE - Tip : 1

Šesti bodovým tiskem v posledních dvou zápasech si značně Dlouhá Ves polepšila v tabulce. V pošumavském derby bude sice muset i o další body do úspěšné série tvrdě v nováčkem z Chanovic bojovat, ale vítězství bude jejich, nebo zvítězí na penalty!                                                                                                   

 

MOCHTÍN – ŠTĚNOVICE - Tip: 1

Jarní premiéra prohrou s béčkem Přeštice doma Mochtínu nevyšla. Po podzimní prohře ve Štěňovicích 4:1  to nebudou doma, ale absolvují úspěšnou odvetu a tuto prohru soupeři vrátí.                                        

 

BLOVICE - ŽÁKAVA Tip - 1, 0

Zajímavý zápas v okresním derby sehrají o záchranu bojující Blovice . Od roku 2006 sehráli v mistrovských soutěžích oba soupeři 11 zápasů  s bilancí 3 výhry, 3 remízy a pět proher v neprospěch domácích. Skóre 17:17 ale naznačuje, že většinou se jednalo o vyrovnané zápasy a stejné to bude i tentokrát se šťastným koncem pro domácí, ale může dojít i na dělbu bodů.                                                                                  

 

SPÁLENÉ POŘÍČÍ - STARÝ SMOLIVEC - Tip : 1

Domácí opět potvrdili svoje kvality ve vítězném duelu ve Strážově. V okresním derby napraví předcházející domácí výpadek remízou s Žákavou , potvrdí roli favorita a vyhrají.                                                  

 

PŘEŠTICE B - KOŠUTKA - Tip : 1

Duel ve kterém hostí druhé  v tabulce přeštické  béčko  vedoucí Košutku . Domácí budou mít sice s kvalitním soupeřem hodně práce, ale neponechají nic náhodě a pro výhru udělají maximum.        

 

   


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou