Hráčem 21. kola III. třídy skupiny A okresu Vyškov se stal opět Martin Paštěka

0

Ve vašem hlasování v tomto týdnu opět zvítězil kučerovský brankář Martin Paštěka, před pačlavickým středním záložníkem Zdeňkem Kapounkem a záložníkem Chvalkovic na Hané, Jiřím Pospíšilem.

V tomto kole vychytal Martin Paštěka svoji čtvrtou jarní nulu a po právu se objevil podruhé v sestavě kola. Protože jste mu poslali 27% hlasů stal se také podruhé mužem kola. Tentokrát mu byl důstojným soupeřem Zdeněk Kapounek, který podává výborné výkony v mužstvech Pačlavic-Dětkovic. V tomto kole nastoupil za "B mužstvo a byl nepřehlédnutelný. Za výborný výkon jste mu poslali 20% hlasů.  Na třetím místě se umístil s 18% hlasů Jiří Pospíšil. který podává stabilně dobré výkony v mužstvu Chvalkovic na Hané a minulém kole zvítězil v této anketě jeho bratr Jakub.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou