MSD "D": Hráčem 25. kola se stal Jakub Čermák z Tasovic

0

Hráčem 25. kola se stal stoper Tasovic Jakub Čermák. Kromě samotného hráče a fanoušků se z jeho úspěchu raduje i tým redaktorů, protože to znamená, že se web rozšířil už i po Jižní Moravě a poprvé tak vyhrál hráč jednoho z jihomoravských celků. 

Jakub Čermák si vítězství zasloužil dalším bezchybným výkonem, když ubránil nebezpečné duo Bystřice Prášil - Holý. Tasovice dostaly jen jeden gól a to z penalty za stavu 3:0. Fanoušci ho ocenili ziskem 27% hlasů.  Jako druhý skončil ryhlý a dravý krajní záložník Blanska Jan Doležel, který větral obranu Otrokovic buď nebezpečnými průniky k bráně nebo centry ze stran. Oboje bylo tak časté, že skoro každý záznam o nebezpečí ze strany Blanska nese jeho jméno. Jan Doležel získal 23% hlasů. Jako třetí se poprvé na "bedbě" umístil ostrostřelec Otrokovic Jan Silný, který dal oba góly svého týmu právě v Blansku. Nejlepší střelec divizního jara získal 14 % hlasů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou