EXPERT TIP - 21. KOLO - I. A třída sk. A

0

Potvrdí rezerva Havlíčkova Brodu svoje důležité vítězství na půdě Speřic a zvládne utkání s Pelhřimovskou juniorkou? A bude pokračovatl dál fantastická jarní jízda Polné B, která na jaře zatím neztratila ani bod? I na tyto otázky nám odpověděl vedoucí týmu Věžnice pan Bohuslav Chalupník, kterého jsme požádali o jeho tipy na následující 21. kolo I. A třídy sk. A do naší pravidelně rubriky EXPERT TIP.  

 

 

 

 

Kamenice n. Lipou – Habry          TIP: 1

"Kamenice je z formy. Habry jsou bojovný tým, ale bude jim chybět vykartovaný stoper Janouch a celkově mají problémy se sestavou. Proto bych vsadil na výhru Kamenice."

 

Polná B – Nový Rychnov         TIP: 1

"Tady si to jasně říká o jedničku. Pokud bude mít Polná znovu tak rychlé kraje, jako měla doposud, tak by němela mít problém a zvítězí."

 

Bedřichov – Speřice          TIP: 0

"Z Bedřichova je náš správce, takže o nich máme docela dobré a podrobné informace. Myslím, že tady bude hrát velkou roli domácí prostředí. Bedřichov uhraje remízu."

 

Havl. Brod B – Pelhřimov          TIP: 1

"Havlíčkův Brod chce postoupit do krajského přeboru. Zvládl navíc důležité utkání se Speřicemi. Myslím si, že i toto utkání zvládne a Pelhřimov porazí."

 

Pohled – Havl. Borová          TIP: 0

"Je to těžké utkání na tipování. Bude to důležité utkání pro oba týmy, protože ani jeden nemá moc nahráno. Tipnul bych si, že utkání skončí nerozhodně."

 

Leština – Slavoj Pacov          TIP: 1

"Na hřišti Leštiny se hraje vždycky špatně. U nás Pacov prohrál a rozhodně svým výkonem nepřesvědčil. Proto si myslím, že Leština Pacov porazí."

 

Dobronín – Věžnice          TIP: 2

"V tomto utkání bude záležet, jestli se nám podaří uhlídat Tomáše Sedláčka. Navíc máme dost problémy se sestavou, takže budeme rádi za remízu."


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou