Docela překvapivé vítězství, zvášť když jsem toho tolik spálil. Taková je reakce Martina Teubera na vítězství v anketě hráč kola.

0

Hráčem kola se stal Martin Teuber. Mladý středopolař Hajnice v rozhovoru vypráví, jak se přes Dvůr Králové nad Labem a Bílou Třemešnou dostal až do Hajncice, jaké to je v kabině svého nového týmu a jaké jsou ambice pro tuto sezonu.

V posledních dvou zápasech jste obrali o body dva favority. Byla na tento těžký víkend nějaká speciální připrava?

 

Tak jako speciální příprava nikdy není. Ono je to těžké, když nás chodí na trénink 6.  To není moc velký počet. Takže vůbec netrénujete?

 

Jako jo zatrénujeme si, ale není to na žádný nacvičování no. Ono je to těžký, 90% týmu chodí do práce, takže se to nedá ani pořádně naplánovat.

 

Jasný tomu rozumím. A co hřiště? Všeobecně se ví, že Hajnice má jedno z nejhorších na okrese.

 

Jako v porovnání se Dvorem nebo s Třemešnou, kde jsem dřív kopal je to tragédie, ale můžu se přiznat ze jsem hrál i na horších.

 

A proč jsi vlastně šel hrát do Hajnice když jsi hrál v takových týmech jako je Dvůr nebo Třemešná?

 

Naposled jsem kopal ve Dvoře, když jsem vrátil z hostovačky z Tremky, jenže jsem mladej ročník a dorost tam stál doslova za pendrek. Tak mi řekl bratranec, co je v Hajnici, ať jdu tam, tak jsem přišel sem a nemůžu si stěžovat. Parta lidí super a ten fotbal tady milují, takže jsem spokojen.

 

Tak to chápu. A jaký je cíl pro Hajnici v sezoně?

 

 

Chlapi mluví o záchraně, ale já si myslím, ze bedna je hodně reálná. Potěšila tě výhra v anketě hráč kola?

 

Jo moc! Zrovna v kole kde jsem spálil tolik šancí je to překvapivé.

 

Takže budeš dál sledovat fotbalunas.cz?

 

To je jasná věc!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou