Tip experta 21. kolo třetí třída Žďárska: Tomáš Strachoň

0

Jako experta pro 21. kolo třetí třídy jsem vybral dvaatřicetiletého Tomáše Strachoně z Radešínské Svratky. S fotbalem začínal v Radešínské Svratce, kde prožil žákovská léta. Za dorost  hrál v TJ Bobrová. V mužích si zahrál za TJ Bobrová a  TJ Strážek. Poté se vrátil zpět domů do Radešínské Svratky, kde po ukončení hráčské kariéry začal s trénováním mužů B. Tento tým trénuje již třetím rokem.

Měřín B – Sněžné, TIP 1
Myslím, že domácí zvítězí. Podle tabulky domácích zápasů to zatím nevypadá, ale se všemi soupeři na domácí půdě hrál Měřín vyrovnané partie a mnohdy smolně prohrál o gól, dokonce i s prvním týmem.

 

Ujčov – R. Svratka B, TIP 0
Domácí budou chtít zvítězit. Je to soupeř, s kterým hrajeme o záchranu. Bude to zde velice těžké, protože se nám tady nedaří. Přál bych si z venku alespoň bod.

 

TJ Štěpánov – TJ Věchnov, TIP 2
Tady je favoritem jasně Věchnov, ještě neprohráli a dávají hodně gólů. Teoreticky by se mohli už po tomto kole radovat z postupu do Okresního přeboru.

 

 

TJ Křižanov – TJ Rovečné, TIP 2
Tohle je pro mě také jasná dvojka. Rovečné bojuje o návrat do Okresního přeboru a bude chtít odčinit zaváhání z minulého kola.

 

Jívoví - Rožná, TIP 1
Vyrovnané utkání. Oba soupeři mají malé hřiště, kde se špatně brání jejich dlouhé auty. Navíc terén v Jívoví je špatný. Hra bude vyrovnaná, ale Jívoví zvítězí.

 

Vír - Jimramov, TIP 1
Ve Víru tipuji výhru domácích. Vytváří si celkem dost šancí, i když hodně jich zahodí. Přesto pořád hrají o postup  a proto doma zvítězí.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou