Tip experta 12. kolo čtvrtá třída Žďárska skupina A : Petr Skalník

0

Jako experta pro dohrávané 12. kolo jsem vybral trenéra Pohledce třiačtyřicetiletého Petra Skalníka. S fotbalem začínal ve svých devíti letech za žáky TJ Pohledec. Svému klubu zůstal věrný až dodnes i přes nabídku novoměstské Vrchoviny. Hráčskou kariéru mu v sedmadvaceti letech přerušilo zranění kolene. Fotbalu se chtěl věnovat nadále, proto začal trénovat žáky a dorost. Po zrušení dorostu se začal věnovat trénování B-týmu Pohledce. Dále vykonává funkci předsedy fotbalového klubu TJ Pohledec. Jeho motto zní: Hovořte nohami, hrajte srdcem.

Herálec B - Rozsochy B, Tip 0

Kluci z Herálce jsou na domácím hřišti nebezpeční. Při hře využívají celou šíři jejich velkého hřiště. Nicméně hoši z Rozsoch jsou na takové podmínky zvyklí, proto předpokládám vyrovnané utkání.

 

Bohdalov B - Bobrová B, Tip 1

Na jednom z  nejlépe upravených hřišť na okrese, bude Bohdalov hrát útočný fotbal, podporovaný nebezpečnými výpady Filipa Roseckého. Kluci z Bobrové nejsou venku tak silní, proto si myslím, že vyhraje Bohdalov.

 

Vír B - V. Losenice, Tip 2

 Jsem zvědav, jak si techničtí hráči z Víru,( König, Skoumal, Svoboda) poradí s agresivní útočnou hrou Velké Losenice. Výhodou může být klukům z Víru domácí prostředí. Jelikož  Losenice je jeden z adeptů na postup, tipuji  jejich výhru.

 

Hamry B - Pohledec B, Tip 0

Kladiváři z Hamrů jedou na vítězné vlně podporované nebezpečnými výpady Miloslava Gregara. Pokud bude mít Pohledec k dispozici všechny svoje želízka, mohli by jsme uhrát alespoň remízu. 

 

Bohdalec - Vlachovice, Tip 1

Bohdalec má výhodu, že má Ondřeje  Follprechta s jeho čuchem na gólové příležitosti. Jedná se o dalšího adepta na postup. Nicméně kluci z Vlachovic podávají poslední dobou velmi dobré výkony, díky omlazenému týmu a věřím, že je na jejich vlastní půdě potrápí. Myslím, že domácí vyhrají.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou