Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Frýdek-Místek | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beskyd pěti góly v druhé části otočil


Branky


0

Baška vedla po poločase o jednu branku, ale domácí pěti brankami ve druhé části otočili a nabálili hostům pěkný debakl na cestu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sezona se už přelomila do druhé poloviny a my jsme v krásném slunečném počasí přivítali na svém domácím hřišti družstvo Bašky. V tabulce nás dělil pouhý bod, takže očekával vyrovnaný zápas. Do zápasu, jsme nastoupili takřka v plné sestavě, chyběl jen B. Mucha, který měl den před zápasem zdravotní potíže. Zápas jsme začali aktivně a tlačili se do útoku. První střelu na bránu vyslal J. Krenželok. Následně měl dobrou příležitost J. Koper, ale sám proti brankáři selhal. I nadále jsme byli aktivnější a do další šance se po přihrávce J. Krenželoka dostal K. Kantor, ale míč moc dlouho zpracovával. Na zakončení mu už nezbylo dostatek času. Obrovskou příležitost hlavou, po centru H. Marekwicy, zlikvidoval hostující brankář našemu P. Muchovi. A tak stále platil výsledek 0:0. Ani další příležitost jsme nevyužili. J. Krenželok vyslal na zteč J. Kopera, ale ani on nepřekonal dobře chytajícího brankáře hostů. A jak už to tak bývá "nedáš dostaneš", se nám opět potvrdilo v náš neprospěch. Po zmatku v naší obraně se špatný odkop J. Motyky dostal až k brankáři V. Byrtusovi, ten byl asi myšlenkami někde na houbách. Míč mohl chytnout do rukou, jenže si myslel, že mu rozhodčí zapíská "malou domu" a tak balón zpracovával tak nešikovně, že mu ho hostující hráč odkopl přesně do brány 0:1 (29. minuta). Tento gólový moment nás dost zaskočil a na nějakou dobu jsme vypadli z tempa. Do konce poločasu jsme si vytvořili už jen jednu šanci. Po spolupráci H. Markwicy a J. Krenželok, druhý jmenovaný zakončoval v těžké pozici bohužel jen vedle brány.

 

O poločase jsme si řekli, že už tu smůlu na góly musíme překonat. Rozhodli jsme se k dvojímu střídání, kdy do hry přišel uzdravený T. Chrascina a F. Zogata. Tyto střídání se ukázala jako velmi přínosná. Hned od úvodních minut jsme šli za vyrovnáním. První šanci po spolupráci H. Marekwicy, T. Chrasciny a zakončujícího J. Kopera jsme ještě neproměnili. Ale následnou už naštěstí ano. H. Marekwica posunul míč J. Krenželokovi, který hezkou střelou z 20 metrů kolem obránců zacílil přesně k tyči 1:1 (52. min.). Tento gól se nakonec ukázal jako rozhodující, jelikož jsme konečně odemkli bránu hostí.  O tři minuty bylo ještě veseleji. Po přihrávce J. Kopera před bránu zakončoval ve skluzu opět náš kapitán J. Krenželok 2:1. Povedenou šestiminutovku jsme zakončili třetí brankou v podání J. Kopera, kterého před prázdnou bránou našel F. Zogata 3:1. Na další gól se nemuselo čekat moc dlouho jen do 65 minuty. Po nastřelené ruce v pokutovém území rozhodčí správně nařídil penaltu. K pokutovému kopu se postavil zatím dvougólový J. Krenželok a svou příležitost na třetí branku využil. Brankáři nedal šanci, když penaltu nesměřoval do pravého horního rohu brány 4:1. A tak byl na světě první hattrick J. Krenželoka v dospělém fotbale. Již na 5:1 zvyšoval v 70 minutě F. Zogata. Před tímto gólem nastala trochu kuriózní situace. J. Krenželok dostal do choulostivých míst a tento odražený míč dostal do brány F. Zogata. Vzpomněl jsem to, jelikož se to v zápase stalo i F. Zogatovi (ten dostal dokonce 3x v zápase) a z následné situace vypramenila penalta. Další branku jsme v zápase již nepřidali. Hlavní důvod byl ten, co nás potkal v první půli, neschopnost proměnit šance. Dvě dobré příležitosti měl T. Chrascina. Pak měl velkou šanci po přihrávce T. Chrasciny J. Krenželok, ale tuto šanci podcenil a netrefil bránu. To takový H. Marekwica, který se na podzim né a né prosadit, to stvrdil na konci, kdy z hranice šestnáctky přestřelil i síto za bránou. Odevzdání hosté byli málem potupeni i naším "ostrostřelcem z obrany" R. Cieslarem. Po průniku se dostal až do samostatného úniku, ale bohužel mu balón utekl a brankář ho chytil. A to měl možnost nahrát ještě nabíhajícímu J. Motykovi (druhý krajní obránce). Ale určitě největší šancí v druhé půli spálil na konci L. Lysek. Po ose J. Krenželok a centru T. Chrasciny nedokázal L. Lysek trefit hlavou odkrytou bránu.

 

text zdroj: http://www.fotbalbukovec.estranky.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Beskyd Bukovec
ohlas: Tento zápas jsme zvládli hlavně kvůli zlepšenému zakončování v druhé půli. Velký přínos nám dodalo dvojité střídání v druhé půli. Všichni hráči hráli velmi dobře. Pochválit musím celé mužstvo jak obránce, tak hlavně hru v útočné fázi, kde jsme si vytvořili spoustu šancí. Zdůraznit musím i výkon J. Krenželoka, který jako správný kapitán zavelel k obratu svými třemi góly. V dalším zápase snad tento výkon potvrdíme a porazíme v domácím střetnutí Hrádek.




Sestavy


TJ Beskyd Bukovec
V. Byrtus [-] - J. Marekwica [-] , K. Kantor [-] (46. T. Chrascina [-] ) , P. Mucha [-] (46. F. Zogata [-] ) , J. Krenželok [-] , J. Koper [-] , L. Lysek [-] (81. J. Kluz [-] ) , J. Motyka [-] , J. Volný [-] (85. J. Zogata [-] ) , M. Zogata [-] , R. Cieslar [-]

TJ Sokol Baška
F. Kimla [-] - L. Meisner [-] , T. Brabec [-] (70. V. Korbáš [-] ) , L. Sloboda [-] , M. Bukovjan [-] (78. J. Hradil [-] ) , M. Procházka [-] , P. Velička [-] , P. Tománek [-] , P. Pavliska [-] , V. Minarčík [-] , J. Snašel [-] (55. T. Horňák [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIGUT Pavel - ŠAŠINKA Jan, NĚMEC Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.