Slavkov doslova vydoloval výhru


Branky


0

I když byly Lazce po většinu času lepším týmem, tak Slavkov dvěma góly Dietricha dokázal vyhrát a na čele má už pětibodový náskok na svého soupeře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve Slavkově na sebe narazily dvě dosud nejúspěšnější mužstva soutěže a zároveň největší postupoví aspiranti. Hosté zaskočili favorita nesmírně aktivním presinkem a obrovskou bojovností, s čímž se profesorsky hrající domácí těžce vypořádávali. Suché Lazce si v první půli vytvořily spoustu tutových šancí, jenže bez potřebného gólového efektu. Na časomíře ještě nenaskočila ani 2. minuta, když hrubě chyboval slavkovský zadák Gloga, ale Švec z výborné pozice minul šibenici. Vzápětí nebezpečně pálil jeho útočný parťák Vlha. V 17. minutě Vlha opět zpytoval svědomí, protože jeho stoprocentní příležitost bravurně zpacifikoval brankář Machel. Otřesení domácí pak ještě přežili jedovaté pokusy Kožušníka a Kostky.

 

Fotbal ovšem někdy bývá nespravedlivý. Hned po přestávce totiž našel slavkovský kapitán Hruška křížným pasem Hendrycha, ten sklepl balon pod sebe a Dietrich z bezprostřední blízkosti nezaváhal – 1:0. Domácí nejednou ožili, jenže střelám Nevluda a Pavelka scházela potřebná razance. Suché Lazce už spoléhaly hlavně na brejky. Při jednom z nich přetlačil Švec nedůrazného Obludníka, jenže Vlha tváří v tvář Machelovi znovu neuspěl. Až čtvrthodinku před koncem si nikým nehlídaný Balda naběhl na centr Kožušníka a přesnou hlavičkou překonal Machela – 1:1. Ve strhujícím závěru se oba týmy snažily rozhodnout. Klíčový moment nabídla 85. minutě. Unikajícího Pavelka sejmul těsně před vápnem Herudek, načež vyfasoval červenou kartu. K trestňáku se postavil Dietrich a krásnou ranou si vysloužil ocenění hráč zápasu – 2:1. Poté ještě Gloga předvedl fantastické sólo přes půl hřiště, ale jeho střelu odklidil z brankové čáry Havelka.

 

Autor: Jan Obludník



Počet diváků: 180. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - JUŘIČKA Jiří, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.