2:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Roudném se body dělily


Branky


17. D. Samek , 23. S. Kubeš
0

Dalo by se říci, že každý chvilku tahal pilku. Jako první se do vedení dostali hosté, domácí následně dokázali zvrátit skóre ve svůj prospěch a Bystřice musela dotahovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zaveleli k obratu

Lépe a především efektivněji vstoupili do utkání hosté z Nové Bystřice, kteří se hned v 5. minutě první pětačtyřicetiminutovky ujali zásluhou Havla, jenž využil zaváhání domácí obrany, vedení 0:1.

 

Tento gól však Roudenské rozhodně nesrazil do kolen a v 17. minutě bylo skóre zápasu opět vyrovnané, když se dokázal prosadit Samek, 1:1. Hosté byli vyrovnáním možná poněkud zaskočeni, a než se z něj stačili oklepat, museli lovit míč ze své sítě podruhé. Tentokrát dokonal obrat ve 23. minutě Kubeš, 2:1.

 

Od tohoto okamžiku byli domácí o něco aktivnějším týmem a měli míč na kopačkách častěji, než jejich soupeř. Do konce prvního poločasu se však již ani jeden z týmů prosadit nedokázal a do šaten tak odcházeli spokojenější domácí, kteří měli na své straně těsně jednobrankové vedení.

Havel přidal druhou branku

Druhý poločas začal prakticky stejně, jako ten první skončil. Domácí měli stále o něco více ze hry a hlídali své vedení. Zhruba v polovině druhého dějství ale ožili i hosté a rázem to bylo znát.

 

V 65. přidal svou druhou branku, která znamenala vyrovnání Havel, 2:2. Následně si hosté vypracovali ještě několik slibných příležitostí ke skórování, ale žádnou z nich se jim již v gól přetavit nepodařilo.

 

To samé platilo i o útočném snažení domácích, kteří rovněž nedokázali ve zbývajících minutách rozšířit svůj gólový účet a po přetahované tak nakonec utkání skončilo remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Zápas jsme chtěli zvládnout a potvrdit tři body z venku. Bohužel se nám to podařilo pouze z poloviny. Nezačali jsme špatně a hru kontrolovali, ale bohužel po chybě ve středu obrany jsme inkasovali na 0:1. Do zápasu jsme se rychle vrátili a stav do poločasu otočili po pěkných akcích. Hra nám moc nešla, ale přesto jsme si vytvořili šance, které musíme proměňovat. Bohužel se tak neděje a soupeři nás trestají a bylo tomu tak i v tomto zápase. Znovu po zaváhání našich středových obránců jsme hostům umožnili vyrovnaní. Bohužel se musím opakovat, my se na každý gól strašně nadřeme a naproti tomu soupeřům našimi chybami přímo věnujeme laciné góly a ty nás sráží.

TJ Lokomotiva ČB
Zdeněk Steklý (předseda): Zase bitva jako hrom. Hrají mladí kluci a pereme se o výsledek. Začali jsme dobře, Havel využil zaváhání obrany a brzy jsme šli do vedení. Pak jsme však dvakrát pozdě reagovali, dvakrát šel balon před bránu a bylo to otočené. Ačkoliv domácí měli více ze hry, povedl se nám úsek hry v půli druhé půle, kdy se opět prosadil Havel a měli jsme ještě dvě dobré možnosti ke skórování. Prinz v bráně domácím už také skórovat nedovolil, a tak to skončilo remízou. Musíme být spokojení a připravit se na další zápas.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
D. Konečný [-] - M. Štěpánek [-] (70. J. Vopelka [-] ) , D. Samek [-] , F. Vávra [-] , D. Collin [-] , A. Trejbal [-] (46. R. Kokeš [-] ) , P. Turek [-] , M. Strapáč [-] , M. Lerch [-] (46. F. Řehák [-] ) , J. Stegbauer [-] , S. Kubeš [-] (59. M. Svobodný [-] )


Počet diváků: 60. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, ONDŘEJ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.