1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní břibrzdilo rozjetou Včelnici


Branky


0

Možná poněkud nečekaný výsledek přinesl zápas mezi Novou Včelnicí a Větřním. Domácí jsou sice nováčkem soutěže, ale doposud si vedli velmi dobře. Tím se však fotbalisté Větřní nenechali zastrašit a domů si odvezli všechny body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Od úvodních minut měli o něco více ze hry domácí, kteří drželi míč častěji na svých kopačkách a vytvářeli na svého soupeře tlak. Co však Včelnické trápilo, byla koncovka, která byla tentokrát v jejich podání opravdu nepřesná.

 

Znovu se potvrdilo staré známé, nedáš, dostaneš a ve 33. minutě se hosté ujali vedení, když dobře napadající Gutheis využil chyby domácího brankáře v rozehrávce, zmocnil se míče a s přehledem ho uklidil do odkryté brány, 0:1.

 

Domácí úvodní branka poněkud zaskočila, stále drželi míč, ale do vážnějších šancí se jim dostat nedařilo. To neplatilo na druhé straně, kde hosté podnikli rychlý protiútok, ale průnik Weinharda a ani následný pokus Konečného si cestu do sítě nenašly.

Domácí trápila koncovka

Do druhého poločasu nastoupili domácí opět velmi dobře a Věřní zatlačili na vlastní polovinu. Bohužel pro Včelnické se jich stále drželo mizerné zakončení a zahazovali jednu šanci za druhou.

 

Hosté se v 70. minutě na okamžik dokázali vymanit z tlaku soupeře, využili toho k rychlému brejku, kdy Bordáč oslovil přihrávkou Weinharda, ten se na vápně zbavil stopera a poslal míč nekompromisně do sítě, 0:2.

 

Domácí dokázali snížit v 76. minutě z nařízeného pokutového kopu, který proměnil Bednář a vrátil tak svůj tým zpět do hry, 1:2.

 

Ale v poslední minutě utkání přidali hosté pojistku v podobě třetího gólu, když si Weinhard všiml postavení domácího gólmana a k překvapení všech přítomných od postranní čáry, zhruba ze vzdálenosti čtyřiceti metrů, poslal míč dlouhým nákopem do sítě, 1:3. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního arbitra zápasu a hosté tak mohli slavit velmi cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas ve Včelnici byl hodně těžký. Od začátku byli domácí více na balónu a vytvářeli si šance. Naštěstí pro nás měli špatnou koncovku. Po chybě domácího brankáře v rozehrávce se zmocnil míče napadající Gutheis a s přehledem poslal míč po zemi do poloodkryté branky. Domácí byli po gólu trochu zaskočeni, dál drželi míč častěji na svých kopačkách, ale do rychlého kontru jsme se dostali my, bohužel můj průnik ze strany a ani pokus Konečného gólem neskončily. Ve druhém poločase nás domácí opět zatlačili na naší polovinu, hráli velmi dobře, ale zahazovali jednu šanci za druhou. Najednou přišel brejk na druhé straně, kdy jsem dostal míč od Bordáče, na vápně jsem se zbavil stopera a propálil jsem to doslova mezi parohama gólmanovi. Poté se domácí dočkali snížení z pokutového kopu. Do konce zápasu zbývalo ještě nějakých dvanáct minut, síly ubývali a bylo mi jasné, že ještě zdaleka není nic rozhodnuto. Naštěstí se již domácí k žádné větší šanci nedostali. V poslední minutě po výkopu gólmana si Gutheis zpracoval míč, posunul mi ho na polovině hřiště přes obránce, já měl tak dvacet metrů volnou lajnu a mohl jsem běžet takticky k praporku, ale přiznám se, že už jsem nemohl ani chodit, jak jsem byl vyčerpaný, míč mi skočil, gólman byl venku, tak jsem ho napálil zhruba ze čtyřiceti metrů od postranní čáry a povedlo se. Gólman a všichni přítomní koukali, jak míč letí nad bezmocným brankářem přímo do domácí branky. Celkově to bylo pro domácí smolné utkání. Zahodili velké množství šancí, když buď vůbec netrefovali bránu, nebo kluci svou obětavostí plno pokusů zablokovali. I přesto, že domácí byli lepší a fotbalovější, tak vezeme tři body my. Byli jsme zkrátka odměněni za bojovnost a produktivity. Velkou kaňkou je ranění našeho hráče Pilse, který má nejspíše utržené vazy v rameni, což je škoda, jelikož hrál v posledních zápasech dobře a byl oporou naší obrany. Doufáme, že se co nejdříve uzdraví a vrátí se zpět na zelený pažit. Teď máme doma nepříjemný Čtyrák, který se po takovém horším rozjezdu dostává do formy a nečeká nás nic lehkého. Doma jsme ale ještě nebodovali za tři body, takže pro to uděláme všechno.



Sestavy



SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] (90. T. Hromada [-] ) , M. Přibyl [-] , J. Dušek [-] , P. Bordáč [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , L. Konečný [-] , M. Pils [-] (83. Z. Ginzel [-] ) , Z. Adamíček [-]

ŽK: 26. J. Sukdolák , 37. Z. Adamíček .
Hráči zápasu: R. Weinhard , P. Gutheis .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Tauber Lukáš - ŠŤASTNÝ Petr, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.