Suchdol přejel Vyšší Brod


Branky


0
Vyšší Brod nekladl odpor a podlehl Suchdolu
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas 2:0 pro domácí

   Pažit domácího Suchdola se nenachází v dobrém stavu. To fotbalisté jsou na tom o něco lépe a přebývají v klidném středu tabulky. Zatím co Vyšší Brod se nachází na samém chvostu tabulky s nejhorším skóre. Postavení obou týmů v tabulce bylo při zápase poměrně patrné. Domácí měli v prvním poločase převahu. Gólově se to projevilo v 18. minutě kdy se do míče na vápně opřel Radek Arenberger, 1:0. Na další branku si diváci museli počkat a do závěru půle. Konkrétně do 42. minuty kdy se po narážečce dostal ke střele Jakub Záruba, 2:0. Poločas tak domácí zvládli a do kabin si přinesli náskok 2:0. 

Gólová tečka v závěru

Druhý poločas probíhal podobně jako ten jako ten první. Tedy domácí Suchdol byl aktivnějším týmem a hosté se do šancí příliš nedostávali. Na rozdíl třídy zvýšil v 65. minutě povedenou standardkou Filip Rácik, 3:0. Definitivu výsledku dali domácí minutu před koncem základního času. Na 4:0 zvyšoval upravil po brejku střídající Bednář. Suchdol tak rozšířil svou bodovou sbírku na 9 bodů a o další si zahraje za týden ve Frymburku. Vyšší Brod má zatím bod jediný a díky nejhoršímu skóre je na poslední příčce. Šanci posunout se v tabulce výš bude mít v příštím kole na hřišti Chvalšin.



Ohlasy k zápasu


Sokol Suchdol nad Lužnicí
Jaromír Gauč (trenér domácí): Už v první půli jsme měli převahu. Soupeř si nevytvořil téměř nic a zaslouženě jsme vedli 2:0. I ve druhém poločase jsme byli aktivnější a zcela po zásluze jednoznačně vyhráli. Docela už se těšíme do Frymburku. Bude to myslím fotbalovější soupeř a na bodík si věříme.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav st. - LEIŠ Filip, BROŽ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.