1:2
(1:0)
82. E. Koršala (p.)
87. D. Račák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum nestačil na Frymburk


Branky


34. M. Němeček - 82. E. Koršala (p.) , 87. D. Račák
0
Frymburk v závěru otočil duel s Chlumem
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas gólově pro domácí

   Na zápase bylo patrné, že se potkal tým z chvostu tabulky z celkem ze špice. Po chvíli bylo zjevné kdo z týmů může bojovat o nejvyšší příčky a kdo o záchranu. Frymburk byl fotbalovější a vypracovával si šance. To se Chlumu příliš nedařilo, ale snažil se to dohnat bojovností. Na gól se čekalo přes půlhodinu hry a možná trochu překvapivě ho vstřelili domácí. Ve 34. minutě našel centr Flašky Němečka, který si mohl vybrat kam hlavičku umístí, 1:0. Hosté měli několik nadějných příležitostí, zejména standartek, ale nedokázali je proměnit a tak se do kabin odcházelo za stavu 1:0.  

Obrat až v závěru

   Druhý poločas nabídl podobný obrázek hry, kdy Frmyburk dlouho nemohl vyzrát na obranný val Chlumu. Sílící tlak hostů přinesl své ovoce až v závěru. V 82. minutě zastavil ve vápně Smrž nedovoleně Budíka a kopala se penalta. Tu proměnil Koršala a bylo vyrovnáno, 1:1. V 87. minutě přilétl z levé strany centr do vápna domácích a kapitán Račák na zadní tyči měl snadnou pozici a dokonal obrat, 1:2. V samotném závěru sahali domácí, alespoň po bodu, když zahrávali přímák ze slibné pozice. Ovšem Jan Flaška trefil pouze tyč frymburské brány. Chlum tak zatím s jedním bodem zůstává o skóre předposlední a v příštím kole zavítá na půdu trápící se Dřítně. Naopak Frymburk se po výhře vyšvihl do čela soutěže.


Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
Karel Flaška (trenér domácí): Hrálo se s mančaftem z vrchu tabulky a hra tomu odpovídala. Frymburk byl v poli lepší, ale kluci bojovali. Druhá půle bohužel dopadla, tak jak to u nás chodí, i když jsme se drželi déle. Tlak ke konci už byl výrazný a inkasovali jsme z penalty a pak si nepohlídali standartku. V 90. minutě jsme ještě trefili tyč. Body opět nemáme, ale tentokrát nemohu týmu nic moc vytknout, protože jsme bojovali až do konce a všichni makali.

FC Šumava Frymburk
Lukáš Matúš (hráč hosté): Myslím, že docela jednoznačně jsme byli celý zápas lepší. Bohužel jsme neproměňovali šance. Soupeř měl snad jedinou a tu proměnil a pak bránil. My se přes soupeřovu zahuštěnou obranu těžko prosazovali. Podali jsme dnes týmový výkon a v závěru zaslouženě zápas otočili. I když nám v závěru ještě zatrnulo, když domácí nastřelili tyč.



Sestavy


TJ Jiskra Chlum u Třeboně
K. Barva [-] - J. Matoušek [-] , M. Kotil [-] , L. Řepa [-] , M. Němeček [-] - M. Smrž [-] , J. Flaška [-] , D. Míka [-] , J. Březina [-] - R. Flaška [-] (55. T. Kamenický [-] ) , S. Valeš [-] (88. O. Novotný [-] ) -

FC Šumava Frymburk
F. Malina [-] - J. Ribár [-] , F. Fatura [-] , E. Koršala [-] - J. Šisler [-] , R. Mertl [-] , P. Tichovský [-] (64. V. Tomka [-] ) , D. Račák [-] - J. Rillich [-] (90. M. Neumann [-] ) , S. Budík [-] , L. Matúš [-] -

ŽK: 63. M. Němeček , 65. S. Valeš , 81. M. Smrž - 44. J. Šisler , 56. J. Ribár , 56. L. Matúš .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Slepička Vít - ZABILKA Luboš, ŠŤASTNÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.