1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veselí se podělilo o body s Hrdějovicemi


Branky


0

Veselská Lokomotiva minulý víkend přivítala na svém pažitu nepříjemné Hrdějovice, které si nakonec po vyrovnané bitvě odvezly domů bod...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba brankáři jednou lovili míč ze sítě

Oba celky v minulém kole bodovaly naplno, a to když si Veselí vyšláplo na nováčka soutěže z Nové Bystřice a Hrdějovice braly tři body po hodně divokém zápase na domácí půdě s Větřním. Cílem obou tedy zajisté bylo potvrdit svůj bodový zisk i posledním podzimním kole.

 

Domácí vstoupili do utkání opravdu bleskově. Sotva se hosté stačili na hřišti rozkoukat, museli lovit míč ze sítě, jelikož již ve 3. minutě se na střeleckou listinu zápasu zapsal Čížek, 1:0. Tento stav vydržel na ukazateli skóre svítit prakticky celou první pětačtyřicetiminutovku, a když už vše nasvědčovalo tomu, že si své jednobrankové vedení domácí pohlídají až do poločasové přestávky, udeřila ve 39. minutě útočná mašina v dresu Hrdějovic Suchan a srovnal misky vah, 1:1.

 

Ve zbývajících několika minutách první půle se již ani jeden z týmů prosadit nedokázal a do šaten se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

Diváci se již gólu nedočkali

Ve druhém poločase se bojovalo o každý metr hřiště, ale ke zklamání přihlížejících diváků se ani jednomu z týmů nedařilo dotáhnout žádnou ze svých ofenzivních akcí do zdárného zakončení a výsledek zápasu tak byl stále nerozhodný.

 

Bylo zřejmé, že jeden gól na jedné či druhé straně by nejspíše rozhodl o vítězi, ale na ten se čekalo po celou druhou pětačtyřicetiminutovku marně. Útočné síly v obou týmech zůstaly němé a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra utkání se nakonec body dělily.

 

Uvidíme, jak zakončí oba celky podzim příští víkend, kdy je na programu jarní předehrávka, ve které zajíždí Veselí na půdu rozjeté Nové Včelnice a Hrdějovice doma přivítají Dobrou Vodu.



Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (64. P. Kolář [-] ) , P. Hájek [-] , D. Doležal [-] , J. Lukáš [-] , T. Maruška [-] , D. Karták [-] (50. P. Nuhlíček [-] ) , M. Bečvář [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Suchan [-] (89. M. Nálevka [-] ) , M. Ridvan [-] (61. Z. Filípek [-] ) , J. Jordán [-] , M. Mrkos [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , Q. Le [-] , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , P. Pimienta [-]

ŽK: 20. D. Karták , 61. M. Bečvář , 89. P. Hájek - 54. J. Suchan , 73. J. Fajtl .
Hráči zápasu: M. Čížek - J. Suchan .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Písek Martin - ALBERT Karel, KŘÍŽEK Danek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.