5:1
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velešín si doma poradil s Jindřichovým Hradcem


0

Jindřichohradecká rezerva se potácí v sestupových vodách a nic se na tom nezměnilo ani po tomto víkendu, ve kterém zajížděla na hřiště favorizovaného Velešína…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí prakticky rozhodli

Od úvodních minut utkání bylo patrné, kdo je na hřišti doma. Velešín neponechal nic náhodě a do zápasu nastoupil s plnou vervou a odhodláním jít si za vítězstvím. V 15. minutě se měnilo poprvé skóre, když domácí poslal do vedení svou trefou Fišer, 1:0. Sotva hosté zaregistrovali, že prohrávají, museli lovit míč ze své sítě podruhé. Za pouhou minut se trefil útočník Petr a poslal Velešínské do dvoubrankového trháku, 2:0.

 

Domácí korunovali svou nadvládu v první pětačtyřicetiminutovce ještě jednou brankou, která padla ve 35. minutě a mezi střelce se tentokrát zapsal Rozkošný, 3:0. Hosté se snažili s nepříznivým stavem zápasu něco udělat, ale jejich útočné snahy končily povětšinou na pozorné domácí obraně, která nechtěla dopustit žádné zbytečné komplikace. Do šaten si tak Velšín odnášel komfortní tříbrankové vedení, díky němuž mohl v poklidu kontrolovat průběh zápasu.

Velešín si své vítězství pojistil

Domácí si byli dobře vědomi svého náskoku, který si vypracovali během prvního poločasu a možná i v důsledku toho v úvodu druhé půle mírně polevili, čehož využil soupeř a zásluhou Filipa Votavy v 52. minutě snížil na 3:1.

 

Poté však Velešín opět přiložil pod kotlem a převzal režii zápasu do svých rukou. Domácí v poklidu kontrolovali své vedení a dostávali se, stejně jako po celé utkání, do slibných šancí. Ve druhém poločase nakonec dokázali využít dvě z nich. Nejprve se v 73. minutě prosadil Grznárik, 4:1, a po něm upravil v 77. minutě skóre zápasu na konečných 5:1 Petr, který si tak na své konto připsal druhý gólový zářez. Velešín tak mohl po závěrečném hvizdu hlavního arbitra utkání slavit zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Nemanice
Milan Frnka (trenér): Od začátku utkání jsme byli lepší a vytvářeli jsme si šanci za šancí. Dá se říci, že jsme zápas rozhodli již v prvním poločase, který jsme vyhráli 3:0. Ve druhém poločase byl obraz hry podobný, měli jsme zápas pod kontrolou, vytvářeli si šance a přidali další dva góly. Zkrátka zápas, ve kterém byly tři body povinností. Zvítězili jsme a myslím, že zaslouženě.




Počet diváků: 70. Rozhodčí: Mráz Roman - IZUGRAFOV Svyatoslav, KLIMEŠ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.