0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

10.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda znovu vyšla naprázdno


0

Zdá se, že po dobrém startu do sezóny se dostala Dobrá Voda do herního útlumu, tentokrát v domácím prostředí nestačila na Velešín...

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva bleskové údery hostů

Po vydařeném startu sezóny a vítězstvích se nad Dobrou Vodou začaly stahovat mračna. O uplynulém víkendu zaznamenali její fotbalisté již třetí porážku v řadě. Tentokrát nestačili na nebezpečný Velešín, který domácí zaskočil dvěma rychlými údery již v první pětačtyřicetiminutovce. Hosté do zápasu vlétli opravdu jako vítr a hned ve 4. minutě se ujali vedení, když se dokázal prosadit Jakub Rozkošný, 0:1.

 

Domácí byli brzkou ztrátou vedení poněkud zaskočeni, čehož dokázali Velšínští využít o deset minut později, kdy dobrovodského brankáře Pauera překonal podruhé v utkání Grznárik, 0:2. Domácí se snažili o vstřelení kontaktního gólu, který by je vrátil zpět do hry o body, ale většina jejich akcí končila na pozorné hostující obraně nebo v rukavicích brankáře Schneidera. Ve zbývajících minutách prvního poločasu se již nakonec skóre neměnilo ani na jedné straně hřiště a hosté si tak do šaten odnášeli příjemné dvoubrankové vedení.

Domácí se zpět do hry nedostali

Díky dvěma trefám z úvodu prvního dějství, se již hosté z Velešína nemuseli hnát do nějakého zběsilého útočení a stačilo jim v poklidu kontrolovat své vedení, což se jim také dařilo. Domácím fotbalistům se jejich útočné snahy nedařily dotáhnout do zdárného zakončení a na ukazateli skóre stále svítil výsledek z první půle, tedy 0:2 z pohledu hostí.

 

Tento stav vydržel až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra utkání a hosté mohli slavit zasloužené tři body. Uvidíme, jak si oba týmy povedou v příštím kole, ve kterém Dobrá Voda zajíždí ke svému utkání do nedalekých Nemanic a Velešín na domácím pažitu vyzve jindřichohradeckou rezervu.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Brych Jiří - JEVČÁK Martin, KLÍMA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.