0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby na hřišti pod tratí nepoznalo vítěze


Branky


1

Do sousedních Hrdějovic zajížděli v sobotu k utkání fotbalisté Nemanic. Před pěknou diváckou kulisou se ani jeden z týmů prosdit nedokázal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas

V Hrdějovicích se hrálo před opravdu úctyhodnou diváckou návštěvou, derby mezi dvěma sousedskými rivaly si nenechaly ujít zhruba tři stovky diváků, kteří dorazili podpořit svůj tým. Zápas začal opatrně, oba soupeři se na hřišti nejprve oťukávali a ani jeden z nich se nechtěl dopustit vážnější chyby, která by mohla protivníka poslat do vedení. Pokud někteří přítomní očekávali gólové hody, tak byli nejspíše zklamání. Na obou stranách bylo v první pětačtyřicetiminutovce k vidění několik slibných příležitostí ke skórování, to se však ani jednomu z týmů nepodařilo a o poločasové přestávce tak nakonec na ukazateli skóre svítil stejný stav, jakým zápas začal.

Čekání na gól pokračovalo

Druhý poločas se nesl v podobném stylu jako dějství první. Hrála se poměrně vyrovnaná partie a i ve druhé půli bylo k vidění několik dobrých šancí na obou stranách hřiště. Oba brankáři však stále drželi čistá konta a to i navzdory tomu, že za zády toho Nemanického zvonilo během utkání rovnou třikrát břevno po pokusech o zakončení Suchana, Kukačky a Jordána. Jediné co tomuto utkání tedy chybělo, byly góly, které by jen podtrhly parádní atmosféru, která na hrdějovickém hřišti panovala díky početné divácké návštěvě. Během devadesáti minut se nakonec přihlížející nedočkali ani jednoho gólu a utkání skončilo po závěrečném hvizdu hlavního arbitra bezbrankovou remízou 0:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Michal Hrdlička (trenér): Diváci vytvořili v derby velmi pěknou atmosféru. Na obou stranách bylo několik šancí. My jsme během utkání nastřelili tři břevna Suchanem, Kukačkou a Jordánem. Myslím si, že i tak remíza odpovídala průběhu, jelikož i hosté si vypracovali své šance a remíza byla tedy pro oba týmy zasloužená.




Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
P. Trčka [-] - J. Jordán [-] , J. Turek [-] (64. T. Kasper [-] ) , M. Tomka [-] , M. Mrkos [-] , J. Suchan [-] , P. Kukačka [-] , M. Kudrle [-] , M. Kotlas [-] , J. Fajtl [-] , P. Pimienta [-]


Počet diváků: 300. Rozhodčí: Rinth Jan - IZUGRAFOV Svyatoslav, KROUTL Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2016 20:25
Za Hrdějovice Novák nehraje už od začátku sezony, místo něj Jakub Fajtl ;-)