2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda na vítězné vlně


Branky


0

Tým Dobré Vody zastihl úvod sezóny v opravdu skvělé formě a po čtyřech zápasech mají na svém kontě plný počet dvanácti bodů. Tentokrát si v domácím prostředí poradili s nebezpečnou Slavií.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance gól nepřinesly

Na Dobré Vodě byl v sobotu k vidění kvalitní fotbal z obou stran. Hosté disponovali dobrou rozehrávkou a díky svému pohybu po hřišti si dokázali během první pětačtyřicetiminutovky vypracovat několik slibných brankových příležitostí.

Dvakrát zkoušel domácího brankáře překonat Mizera, několikrát se snažil hlavou dostat míč do sítě Dychtl, blízko gólu byl i Wegenkittl a pohotovou střelou z vápna se po přihrávce od špílmachra Slípky prezentoval Kindermann.

Ani domácí však nezaostávali a několikrát opravdu nebezpečně zahrozili. Nejprve po Arnoldově průniku podél brankové čáry neusměrnil míč mezi tři tyče Šteyer a neméně nebezpečnou dalekonosnou střelou se prezentoval Granov. Nicméně v první půli se diváci gólu nedočkali.

 

Domácí rozhodli v poslední minutě

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako dějství první. Hosté byli stále nebezpeční, když nejprve orazítkovali břevno, poté proti Šandově hlavičce dobře zakročil brankář Pauer, následně mohl skóre zápasu otevřít Wegenkittl, ale zcela osamocený před domácím brankářem volil místo zakončení přihrávku, kterou zblokoval jeden z bránících hráčů.

V 58. minutě se ale hosté přeci jen vytoužené branky dočkali, když si kolmou přihrávku přebral Kindermann a jeho prudkou přihrávku uklidil dobře hrající Dychtl do sítě, 0:1. Domácí byli tímto gólem zaskočeni, ale po pár minutách dostali svého soupeře pod tlak, a to především rychlým přechodem do útoku, se kterým měla hostující obrana plné ruce a nohy práce.

Dobrá Voda si dokázala vypracovat několik standardních situací a po rohovém kopu dokázala také srovnat, když se míč od zadní tyče dostal zpět k Arnoldovi a ten ho svým důrazem dostal až do sítě, 1:1. Od této chvíli začali být domácí ještě aktivnější a bylo vidět, že si začali více věřit.

Parádním únikem po pravé straně hřiště se prezentoval Arnold a jeho následnou přihrávku na malé vápno odvraceli hosté na poslední chvíli. Z následného protiútoku mohli jít hosté opět do vedení, ale Kindermannovi se brankáře Pauera obejít nepodařilo.

O tom, že fotbal se hraje devadesát minut, se hosté zanedlouho přesvědčili na vlastní kůži. V poslední minutě utkání zahrál Novotný přímý kop od autové čáry na vzdálenější roh malého vápna, kde číhal připravený Lašák a nekompromisně rozhodl o vítězství svého týmu, 2:1.

 



Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Na hřiště průběžného lídra jsme jeli s cílem uhrát minimálně bod. Tým šlapal dobře a šel za tím, dvě třetiny zápasu jsme měli navrch a dali zaslouženě vedoucí gól. Jenže závěrečná třetina nám utekla, domácí výrazně zrychlili hru a z mnoha standardek využili dvě, nejprve po rohu vyrovnali a v poslední minutě po rozehraném přímáku rozhodli. Prohra samozřejmě mrzí, ale herní projev byl slušný.



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (69. J. Hejna [-] ) , P. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] , M. Dychtl [-] (60. J. Korbel [-] ) , M. Bohůnek [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Šanda [-] , P. Mizera [-]

ŽK: 42. D. Šťastný , 57. M. Bohůnek , 57. M. Slípka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Rinth Jan - ŠŤASTNÝ Petr, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.