0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Větřní čekali diváci na gól marně


Branky


0

Fotbalisté Větřní určitě chtěli své domácí příznivce potěšit tříbodovým ziskem, to se jim však proti hostům z Českých Budějovic nepodařilo a zápas skončil bezbrankovou remízou.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pavelka zlikvidoval pokutový kop

Úvod zápasu nezastihl nejspíše domácí v nejlepším rozpoložení a na jejich herním projevu to bylo znát. O něco více měli míč na svých kopačkách hosté a Větřní zahrozili ojediněle z některé ze svých standardních situací.

Nejblíže gólu byli domácí poté, co za již překonaným brankářem Lokomotivy Kurucem vykopával míč takřka z brankové čáry Kocar. Hostům se v první pětačtyřicetiminutovce nabídla obrovská příležitost k zisku vedení, když byl po zákroku domácího brankáře na pronikajícího Choutku odpískán pokutový kop, s tím si však brankář Pavelka poradil a vytěsnil jej na tyč, takže skóre zůstávalo stále neměnné.

Diváci čekali na gól marně

Z herního projevu domácích bylo patrné, že jim poločasová přestávka prospěla. Blízko prvnímu gólu zápasu byl špílmachr Větřní Weinhard, jehož zakončení však povedeným zákrokem zlikvidoval brankář Kuruc. Poté opět několikrát zahrozili také hosté, ale pozorný Pavelka byl vždy připraven.

Celkově se dá říci, že byli oba brankáři asi nejlepšími hráči svých týmů a svá čistá konta udrželi až do závěrečného hvizdu hlavního arbitra. Diváci, kteří zavítali ve Větřní na fotbal, se tedy nakonec nedočkali ani jednoho gólu a týmy si body rozdělily. Uvidíme tedy, jak si povedou v nadcházejícím kole.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas s Lokotkou jsme chtěli určitě vyhrát, ale bohužel už jen z toho důvodu, jakým způsobem jsme odehráli první poločas, který byl z naší strany doslova tragický, bez pohybu a vůbec bez nějaké fotbalové kvality, to bylo zkrátka na vracení vstupného divákům. Jen díky Pavelkovi v bráně skončil poločas bez gólu, protože chytil soupeři penaltu, nutno dodat, že taková penalta radši bez komentáře. Druhý poločas už byl o něco lepší a měli jsme i více ze hry. Vítězství jsme mohli určitě uhrát, bohužel jsme nevyužili naše šance a hosty podržel gólman. Celkově sice přišlo po poločase určité zlepšení, ale nutno dodat, že kvalitou zápas soutěži určitě neodpovídal. Spokojeni určitě být nemůžeme, a to hlavně s předvedenou hrou. Se vší úctou k soupeři se hrál oboustranně hnusný fotbal!

FC Písek
Tomáš Choutka (hráč): Možná trochu překvapivě měli více míč na svých kopačkách hosté a domácí se soustředili na bránění a hrozili pouze z ojedinělých standardních situací. Jednu velkou šanci měli přeci jen domácí, kdy za již překonaným hostujícím gólmanem odkopával kousek před brankovou čárou David Kocar. Na druhé straně pak pronikajícímu Choutkovi skočil pod nohy domácí gólman a nemohlo následovat nic jiného, než penalta. Hostující gólman ale svůj prohřešek proti pravidlům napravil a penaltu vyrazil na tyč. Do druhé půle vstoupili lépe domácí, když asi po desáté se do gólové příležitosti dostal domácí střelec Weinhard, ale hostující gólman Kuruc ho bravurním zákrokem vychytal. Od té doby opět byli aktivnější hosté a domácí se snažili pouze kouskovat hru. Díky skvěle chytajícím gólmanům, kteří byli asi nejlepšími hráči z obou týmů, Lokomotiva svou žádnou šanci nevyužila a ani domácí se z žádné standardní situace neprosadili a tak zápas skončil bezbrankovou remízou.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , M. Pils [-] , V. Decarli [-] (77. T. Hromada [-] ) , Z. Adamíček [-]


ŽK: 18. V. Decarli , 31. M. Pils , 87. J. Dušek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Weidenthalerová Hana - VOTAVA Pavel, PRŮCHOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.