7:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá Voda svého soupeře rozhodně nešetřila!


0

Ve druhém kole čekal na jindřichohradecké mladíky výlet na Dobrou Vodu, která v předešlém zápase dokázala vyválčit tři body v duelu s Hrdějovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Začátek utkání byl z obou stran celkem opatrný a bylo vidět, že soupeři se oťukávají. S přibývajícími minutami však začala přebírat iniciativu do svých rukou domácí Dobrá Voda a brzy se dočkala vedoucí branky. O tu se ve 22. minutě postaral navrátivší střelec Granov, když mu míč na hranici malého vápna předložil jako na stříbrném podnose jeden z hostujících hráčů, poté co byl atakován Rosou, 1:0. Ve 34. minutě udeřili domácí podruhé a opět u toho byl Granov, tentokrát se pasoval do role asistenta, když po svém dravém průniku do šestnáctky soupeře předložil míč před odkrytou branku Arnoldovi a ten se nemýlil, 2:0. Zanedlouho poté už bylo s hosty opravdu zle, jelikož se v pokutovém území dobře uvolnil domácí kapitán Novotný, následoval faul a penalta. Tu s přehledem proměnil Granov, 3:0. Hosté se snažili s nepříznivým stavem utkání něco udělat, ale jejich útočné snahy povětšinou končili před pokutovým územím Dobré Vody.

Gólostroj se nezastavil

Do druhého poločasu nastoupili domácí se stejným nasazením, jaké bylo z jejich strany k vidění i v dějství prvním. Ve 49. minutě se efektní patičkou po rohovém kopu prosadil výborně hrající Rosa, 4:0. Následovala zhruba dvacetiminutová pasáž hry bez gólu, ale v 72. minutě se proti hostům pískala druhá penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Granov a završil svůj hattrick, 5:0. V 78. minutě byl k vidění dlouhý nákop ze středu pole za hostující obranu, na který si naběhl Bartoš a svůj samostatný únik zakončil střelou mezi nohy vyběhnuvšího brankáře, 6:0. Domácí stále neměli dost. V 83. minutě se hlavou prosadil asi nejlepší hráč utkání Rosa, 7:0. Hosté si za svůj bojovný výkon zasloužili minimálně jeden čestný gól a toho se také dočkali, když se v 90. minutě prosadil Matěj Votava a upravil tak výsledek zápasu na konečných 7:1.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Písek Martin - KŘÍŽ Karel, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.