Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Větřní se body dělily


0

Větřní se poprvé v letošním ročníku představilo fanouškům na svém hřišti. Tentokrát se mu do cesty postavila rezerva Roudného a stejně jako v prvním zápase si na své konto připsalo jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli bleskově do vedení

Domácí do utkání doslova vlétli, když se hned ve druhé minutě ujali zásluhou Cifreunda vedení, 1:0. Po vedoucí brance však se svého tlaku mírně polevili a soupeř z Roudného se dostal do hry. Hosté měli častěji míč na svých kopačkách, ale k žádnému většímu ohrožení domácí svatyně to nevedlo. Domácí byli nebezpeční především z některých brejkových situací. Po jedné z nich byl blízko gólu Skok, ale jeho hlavička si cestu do sítě nenašla. Roudné se vyrovnání v prvním poločase přeci jen dočkalo, když se k odraženému míči po standardní situaci dostal na hranici šestnáctky ve 38. minutě Štěpánek a svou pohotovou střelou poslal míč do horního rohu branky, 1:1. Před koncem prvního dějství sahali domácí znovu po vedení, ale Cifreund mířil hlavou nad.

Hosté otočili skóre, vítězství se však nedočkali

Úvod druhého poločasu byl z pohledu domácích opak toho, jak naskočili do zápasu v půli první. Hra Větřní postrádala více pohybu, soupeř z Roudného byl aktivnější, za což byl následně také odměněn vedoucí brankou, o kterou se v 50. minutě po rohovém kopu postaral Strapáč, 1:2. Domácí provedli pár změn v sestavě a na hře to bylo znát. Konečný nejprve dobře pálil z hranice velkého vápna, ale jeho střelu stačil na poslední chvíli vykopnout z brankové čáry hostující obránce. Větřní se podařilo znovu srovnat misky vah ve skóre po akci mezi Weinhardem a Gutheisem, kdy druhý jmenovaný překonal v 68. minutě hostujícího brankáře tečovanou střelou, 2:2. Po vyrovnání se znovu dostali domácí do herního tempa a sahali dokonce znovu po vedení. Nejprve nastřelil Weinhard tyč a následně mohl v samotném závěru utkání rozhodnout Konečný, ale nastřelil pouze brankáře Korandu.



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (hráč): Zápas jsme začali aktivně a hned ve 2. minutě jsme se ujali vedení zásluhou Cifreunda. Pak přišlo z naší strany nejspíše jakési uspokojení, hostující hráči měli více míč na svých kopačkách, ale do žádné větší šance se nedostali. My jsme po brejcích měli šance k navýšení skóre, ale ani hlavička Skoka se mezi tři tyče nevešla. Poté se prosadil soupeř po standardní situaci, když se dostal k odraženému míči na hranici šestnáctky a pohotová střela skončila v horním rohu branky. Před koncem poločasu měl na hlavě gól Cifreund, ale bohužel mířil nad. Druhý poločas jsme začali mizerně. Neměli jsme žádný pohyb, soupeř byl aktivnější, z čehož také vytěžil vedoucí branku po rohovém kopu. Až po příchodu Konečného jsme se zase herně zvedli, začali jsme běhat a dostavily se i gólové příležitosti. Nejdříve střílel Konečný z hranice velkého vápna, ale jeho střelu vykopl bránící hráč z brankové čáry. Nakonec se nám podařilo vyrovnat po akci mezi Weinhardem a Gutheisem, kdy druhý jmenovaný tečovanou střelou překonal hostujícího brankáře. Po vyrovnání jsme se zvedli, byli jsme nebezpečnější a sahali po vedení. Nejprve jsem já nastřelil tyč a v samotném závěru mohl rozhodnout konečný, ale bohužel nastřelil pouze brankáře. Celkově byl soupeř častěji na míči, ale co se týká šancí, tak jsme byli nebezpečnější zase my. Při troše štěstí jsem mohl zvítězit, ale urvali jsme alespoň bod. Když se ještě lépe sehrajeme a budeme kompletní, tak věřím, že už si připíšeme i zisk tří bodů. Nejlépe už teď na Slavii, kde to bude samozřejmě strašně těžké, ale porazit se dá v této soutěži každý a my pro to uděláme v sobotu u Maláku maximum.

TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Druhý zápas, který jsme neodehráli úplně v pohodě, a to hlavně v první půli, kdy jsme hráli velmi špatně a vůbec jsme neplnili to, co jsme si řekli v kabině. Domácí mají velmi silný útok, což nám ukázali hned v první minutě, kdy jsme jim svou vlastní nedůsledností nechali spoustu prostoru, čehož domácí hráči stoprocentně využili. My jsme sice drželi více balón a možná měli i optickou převahu, ale domácí byli daleko nebezpečnější a měli více gólových příležitostí. Ve druhé půli se hráči snažili se stavem zápasu něco udělat, ale samotná snaha nestačí. Hodnotím kladně výkon našeho brankáře Korandy, který soupeři vychytal i stoprocentní gólové příležitosti.



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - R. Weinhard [-] , M. Přibyl [-] , J. Skok [-] (60. L. Konečný [-] ) , J. Dušek [-] , Z. Ginzel [-] , P. Gutheis [-] , J. Poláček [-] , J. Sukdolák [-] , J. Cifreund [-] (65. V. Decarli [-] ) , P. Vnuk [-]

TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - S. Kubeš [-] (55. T. Bakalář [-] ) , J. Vogl [-] , P. Turek [-] , A. Trejbal [-] (15. F. Vávra [-] ) , V. Vacek [-] , D. Samek [-] , M. Štěpánek [-] (74. M. Lerch [-] ) , J. Vopelka [-] , M. Strapáč [-] , F. Řehák [-]

ŽK: 56. J. Sukdolák , 88. J. Dušek - 60. V. Vacek .
Hráči zápasu: P. Gutheis , P. Vnuk - L. Koranda , M. Strapáč .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Brych Jiří - ZABILKA Luboš, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.