4:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nemanice si doma poradili s Lokomotivou


0

Nemanice prozatím neznají hořkost porážky. Po vítězství na půdě českobudějovické Slavie z minulého kola si tentokrát na svůj účet připsaly i porážku dalšího týmu z jihočeské metropole, kterým byla Lokomotiva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baštův hattrick

Nemanice jsou sice nováčkem v 1.A třídě, ale mnohými jsou zároveň tipovány na černého koně soutěže, což zatím potvrdily v obou podzimních utkáních. V prvním kole si celkem jednoznačně poradily se Slavií a tentokrát čtyřmi góly rozhodly i o dalším tříbodovém zisku, když se jim do cesty postavila českobudějovická Lokomotiva. Gólový účet zápasu otevřel ve 26. minutě Bašta, 1:0. Za pár minut tentýž hráč ukázal, že je střelecky opravdu při chuti, když ve 33. minutě zvyšoval již na 2:0 z pohledu domácích. A aby toho nebylo málo tak Baště stihl ještě v prvním poločase završit hattrick, a to ve 45. minutě. Hosté z Lokomotivy si tedy do šaten o poločase odnášeli nepříjemné třígólové manko.

Hosté pouze korigovali

V úvodu druhého poločasu se zdálo, že hosté ještě nemusí být zcela ztraceni, když ve 48. minutě snižoval z pokutového kopu Pavel Kamiš na 3:1. Domácí však nechtěli ponechat nic náhodě a za pár minut svému soupeři opět odskočili na rozdíl tří branek. V 53. minutě se prosadil Volf, 4:1. Gólový úvod druhého poločasu završil hostující Sudek, kterému se podařilo v 58. minutě znovu vykřesat pomyslnou jikru naděje pro Lokomotivu, když snižoval na 4:2. Domácí si však ve zbývajících minutách zápasu své vedení zkušeně pohlídali a svému soupeři už skórovat nedovolili.



Ohlasy k zápasu


FC Velešín
Miroslav Dubský (vedoucí mužstva): První poločas bych hodnotil velmi dobře, dostali jsme se do vedení 3:0. Do druhého poločasu jsme nevstoupili příliš dobře a soupeř z penalty snížil. Následně jsme dokázali přidat další gól na 4:1. Zanedlouho se podruhé prosadil i soupeř, ale víc už jsme mu nedovolili a určitě panuje spokojenost.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Crkva Robert - KOMZÁK Zdeněk, HLADÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.