Plačkov i bez vyloučeného Kalivody porazil Ústrašín, hattrickem se blýskl Tomáš Keller


Branky


28. T. Keller (p.) , 52. T. Keller , 90. T. Keller (p.) - 10. R. Štěpán (vl.) , 57. M. Kubík
0

Pořádně divoký zápas se v 11. kole Poutník ligy odehrál v Plačkově. K vidění byla červená karta, dvě penalty a gól v poslední minutě, který rozhodl o tom, že všechny body zůstaly v Plačkově. Domácí přitom hráli déle než poločas o deseti bez vyloučeného Kalivody, Ústrašín však přesilovku nevyužil. Hrdinou zápasu byl plačkovský Tomáš Keller, jehož hattrick utkání rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubka brankáře Novotného poslala hosty do vedení

Zápasy, ve kterých účinkuje Plačkov, bývají zvláště letos zamotané od začátku až do konce, což kontrastuje i s naprosto nepochopitelnými výsledky zápasů. Ani tento víkend na plačkovské půdě nezklamal. Domácí totiž do utkání nijak valně nevstoupili. Po chybě svého brankaře inkasovali jako první, od 30. minuty hráli dokonce pouze o deseti, utkání však zvládli strhnout na svou stranu a zaslouženě vyhrát.

 


První minuty utkání žádnou útočnou podívanou nenabízely. Hrálo se opatrně ve středu hřiště a oba týmy se spíše jen uťukávaly. Sotva ale stihla přijít první střela na bránu, tak už padnul první gól. Nepovedený centr hostů zblokoval jeden z domácích obránců směrem na bránu. Vysoký míč snášející se do brány však brankař Novotný nedokázal udržet v rukou a soupeři tím daroval vedení. Po inkasovaném gólu se směrem dopředu začali Plačkovští tlačit v následujících minutách čím dál tím více, jejich útočná snaha však většinou skončila na nepřesné koncovce.

 

Ve 28.minutě ale přišel docela zbytečný faul v pokutovém území Ústrašína a míč si na značku pokutového kopu postavil Tomáš Keller, který se v těchto šancích zpravidla nemýlí a skóre zápasů bylo tak opět vyrovnané. Kdo by ale čekal, že vyrovnáním se zápas uklidní, ten se pořádně mýlil. Chvíli na to byl k zemi po tvrdém faulu zezadu poslán domácí Jiří Kalivoda, který si to s ústrašínským Martinem Gebarovským šel vyřídit ručně a vysloužil si za to červenou kartu, kterou svůj tým na hřišti početně oslabil. Za několik málo minut se podobná situace opakovala, kdy byl ve vlastním vápně sestřelen skluzem zezadu domácí brankař Novotný. Situaci, která poté nastala, rozhodčí vyřešil žlutou kartou pro oba aktéry, kdyby ale oba dva dostali červenou, nemohli by se divit. Nervózní poločas se poté už dohrál celkem v klidu za nerozhodnutého stavu.

Plačkov i v deseti bral body, postaral se o to Tomáš Keller

Do druhého poločasu nastoupil Plačkov ve velkém stylu a šel celkem brzy do vedení 2:1. To se totiž dnes už podruhé v utkání trefil za domácí Tomáš Keller. Na Plačkovu vůbec nebylo vidět, že by jim jeden hráč chyběl. Domácí na hřišti dominovali a laxního soupeře evidentně přehrávali. Herní dominance však nebyla nic moc platná. Po chybě obrany se do samostatného nájezdu dostal Martin Kubík a zkušeně si poradil s naskytnutou příležitostí, aby skóre zápasu zase vyrovnal.

 

Šancí na obou stranách bylo od té doby pomálu a když už se přeci jen někdo odhodlal ke střele, brankaři obou mužstev si s nimi zvládli poradit. Když už se zdálo, že utkání dospěje k remíze, tak rozhodčí v nepřehledném souboji ve vápně hostů odpískal penaltu. Tu si vzal znovu na starost Tomáš Keller a střelou vedle brankaře završil hattrick, kterým zařídil, že všechny 3 body zůstaly v Plačkově.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plačkov
Lukáš Novotný - brankář: Dneska jsem to svým nepochopitelným zkratem na brankové čáře klukům hodně zkomplikoval. Ani sám nevim, co jsem dělal. Naštěstí jsme to nezabalili a i když jsme většinu zápasu hráli v deseti lidech, tak to vůbec nebylo poznat. Od chvíle, kdy jsme vyrovnali, jsme šli za vítězstvím a na konci zápasu vstřelili gól, kterým jsme nakonec nutno říct zaslouženě vyhráli. Ať už byla ta penalta v poslední minutě sebevíc přísná, tak Ústrašín měl dneska proti sobě tým, který hrál v deseti lidech a navíc ještě s jalovým brankařem v bráně. Co víc si mohli přát k tomu aby vyhráli? Těžko k tomu můžu říct něco víc. Já jsem hlavně rád, že i když jsem to totálně pos*al, tak na výsledek zápasu to nemělo žádný vliv.




Sestavy


TJ Sokol Plačkov
L. Novotný [-] - F. Dobrovič [-] , R. Hájek [-] , R. Štěpán [-] (87. Z. Kratochvíl [-] ) , T. Keller [-] , L. Palán [-] , M. Němec [-] , R. Tesař [-] , J. Kalivoda [-] , L. Ehrlich [-] , F. Mottl [-]

TJ FC Ústrašín
D. Rohovec [-] - M. Kubík [-] , M. Pech [-] , M. Šoula [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] , Š. Tůma [-] , R. Popelka [-] (78. P. Nápravník [-] ) , M. Gebarovský [-] (62. D. Starý [-] ) , M. Rod [-] , P. Mazanec [-] (64. D. Masher [-] )

ŽK: 36. F. Mottl , 39. L. Novotný , 47. R. Štěpán , 53. L. Palán - 29. M. Gebarovský , 30. M. Kubík . ČK: 29. J. Kalivoda .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: TŮMA Petr - KUBŮ Ondřej (N), NOVÁK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.