1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 13:00

11.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiřice v dohrávce podlehly Budíkovu a přezimují tak na dně Poutník ligy


Branky


0

Šanci nevyužily. Jiřice se mohly na poslední chvíli zbavit posledního místa tabulky. Potřebovaly k tomu jediné, v dohrávaném zápase 11. kola Poutník ligy porazit Budíkov. I přes solidní hru domácího týmu se z důležitých bodů nakonec radovali hosté, kteří po sérii výher vyšplhali v tabulce až do lepší společnosti, naopak Jiřicím zůstal Černý Petr. Ztráta na ostatní týmy je však minimální, takže jaro slibuje pořádné drama.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Budíkov šel v první půli do trháku, korekci skóre domácí střelci odmítli

Duel začal svižně. Už ve 2. minutě propadl centrovaný míč domácím obráncům k nohám T.Bláhy a ten z malého vápna nekompromisně zakončil. Ve 20. minutě mohli domácí vyrovnat, když si D.Čepl obhodil brankáře Havla, místo střely do prázdné brány však volil přihrávku na P.Příhodu, ale ten odkrytou svatyni minul. Budíkov zvyšoval v 33. minutě. L.Kavka se uvolnil přes domácího obránce na kraji velkého vápna a parádně naservíroval na penaltu T.Prchalovi. Ten osamocen s chladnou hlavou po zemi zakončil a míč s pomocí tyče zapadl do sítě.

Budíkovská lekce z produktivity pokračovala i po přestávce, Jiřice potřebné body nezískaly

V 55. minutě se dostal do prostoru mezi malým vápnem a penaltou po samostatné akci P.Příhoda, ale místo střely v 100% gólovce volil přihrávku na metr vzdáleného D.Čepla. Ten ale už nestihl vystřelit. Budíkov trestal v 63. minutě. To hosté domácí vykombinovali stylem jak z fotbalové čítanky. T.Prokop místo aby zbrkle střílel z půlkruhu, tak nezištně vyslal po kraji vápna T.Šedu, který z první předložil míč před prázdnou bránu P.Paclíkovi, a ten  také z první přesně zakončil.

 

Tím začala pětiminutovka šancí domácích, kdy se postupně k zakončení dostali T.Jůzl, P.Příhoda, L.Nesporý a D.Čepl, který jediný dokázal výrazněji vypálit. Brankář Havel byl ale na místě. Na druhé straně o chvíli později trefil P.Paclík s pomocí brankáře Zabloudila tyč. Budíkov definitivně rozhodl v 86. minutě. Lukáš Kavka se po chybě domácích stoperů po výkopu M.Havla vydal sám na bránu Jiřic a bez problémů balon poslal do sítě. Jiřice se dočkaly gólu až v 90. minutě, kdy kosmeticky upravil výsledek P.Příhoda.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Stanislav Sadský - sekretář: Výsledek byl vyústěním zmaru celého podzimu. V zimě si musíme sednout a zapracovat na tréninkové morálce i posílení kádru.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - T. Jůzl [-] , M. Jirků [-] , P. Příhoda [-] , D. Čepl [-] , L. Nesporý [-] , J. Dvořák [-] , M. Hájek [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] (77. M. Trnka [-] ) , J. Vincenc [-]

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - T. Bláha [-] , L. Kavka [-] , M. Kovář [-] , T. Šeda [-] , T. Prokop [-] (77. J. Bleha [-] ) , T. Prchal [-] (40. P. Paclík [-] ) , M. Vodrážka [-] , M. Wallisch [-] , F. Žáček [-] , K. Grant [-]

ŽK: 37. P. Příhoda - 52. M. Wallisch , 75. T. Bláha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČAMRA Jiří - SVOBODA Jan, POUL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.