Bratrské duo Kubíků pacovským katem


Branky


0

Ústrašínští po nepříliš povedeném vstupu do soutěže opět začali vyhrávat, po Božejovu nyní přetlačili rezervu Pacova. Ta do Ústrašína přijela v okleštěné sestavě bez náhradníků, to domácí Žlutá ponorka měla lavičku náhradníků tradičně plnou a dost možná i to hrálo ve velkém horku svou roli. V domácím dresu se ve výborném světle představila nová posila, expelhřimovský Ján Kubík, který také otevřel skóre zápasu, po vyrovnávací brance velezkušeného Gavreckého se pak prosadil i další z Kubíků, tentokrát Martin, který Ústrašínu svou brankou nakonec vystřelil cenné tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dietní první poločas branku nenabídl

Ústrašín do zápasu proti favorizovanému Pacovu vstoupil aktivně, když měl po většinu první půle míč na kopačkách. Z převahy se rodily i šance, s koncovkou byli Ústrašínští ale na štíru. Vedoucí gól zápasu mohl vstřelil Tomáš Kubiska, svou příležitost však neproměnil. Stejně si poté počínal i Martin Gebarovský. Hosté hrozili pouze nakopávanými míči, ty však s přehledem sbírala dobře pracující ústrašínská obrana. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Ústrašín po přestávce rozhodl o zaslouženém vítězství

Druhá půle opět přinesla převahu domácího mančaftu. Ústrašín se také brzo po přestávce ujal vedení, po rohovém kopu se k odraženému míči dostal Ján Kubík, jenž zacílil přesně a svou premiéru v ústrašínském dresu tak okořenil brankou. Z vedení se ale domácí neradovali příliš dlouho, přesně osm minut. V 62. minutě se k trestnému kopu postavil Pavol Gavrecký a bylo srovnáno. Ústrašínský stratég Radek Klap poté hru oživil dvojnásobným střídáním. Právě střídající Martin Šoula byl u zrodu vítězné branky, když utekl po pravé straně, centrem nalezl Jána Kubíka, který obešel brankáře a poslal míč do prázdné brány - 2:1. Domácí si vítězství poté již s přehledem pohlídali, pacovská rezerva na zvrat již neměla síly.



Ohlasy k zápasu


TJ FC Ústrašín
Pavel Nápravník - hráč: Konečně jsme předvedli výkon, který odpovídá síle a kvalitě našeho mužstva. Jsme rádi, že jsme se po dvou výhrách odpoutali od spodku tabulky a ve sbírání bodů chceme rozhodně pokračovat i nadále.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: FALTÝNEK Martin - NOVÁK Petr (N), MAŘINEC Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.