4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 15:00

6.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice udělala s Budíkovem rychlý proces


Branky


0

Fotbalisté Budíkova byli před sezónou tipováni za jednoho z možných aspirantů postupu, s kádrem, se kterým nyní Budíkovští disponují, však nelze nad návratem do krajské soutěž uvažovat. Budíkov opustili klíčový hráči a kanonýr Kavka sám na vše nestačí. Rovnost z prvních pěti kol získala chudé čtyři body a změna k lepšímu nepřišla ani v Kamenici nad Lipou. Tamní rezerva byla k hostům nekompromisní, domácí předvedli drtivý nástup, takže po dvaceti minutách a čtyřech gólech v budíkovské bráně bylo prakticky po zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kamenice předvedla úvod z říše snů

Sobotní zápas se prakticky rozhodl již v úvodu. Domácí na soupeře doslova vlétli. Přesnými kombinacemi a pohybem na hřišti nedali hostům vůbec šanci. Již ve druhé minutě padla první branka, po centru Patrika Macháčka propadl míč ke Kašparcovi, který posunul balon na odkrytého Filípka, jenž poslal domácí do vedení. V šesté minutě se po několika přesných přihrávkách dostal k míči Kupka a do odkryté brány přidal druhou branku. Podobná branka padla o pár minut později, kdy domácí prokombinovali opět obranu hostů a po přesné přihrávce Filípka skóroval Vávra do odkryté brány. Pojistku přidal ve dvacáté druhé minutě domácí Jarda Houser, který dostal pas za obranu a jeho postup na bránu hostů skončil další brankou. I nadále se domácí tlačili za dalšími brankami. Především šance Spěváčka volala jednoznačně po brance, skóre se již ale neměnilo. 

Po přestávce střelný prach kamenickým zvlhl

Ve druhém poločase již celkově hra upadla. Hrálo se celkově po většinu poločasu vyrovnaně. K vidění byly i šance na obou stranách, ale střelci si počínali nepřesně. Do zajímavých příležitostí se dostal například hostující Lukáš Kavka či domácí Šiška, brankáři však další branky nedopustili. Domácí si tak vcelku v pohodě došli ke třem bodům, o kterých se rozhodlo již v první části. Budíkov se tak po další prohře usadil v podpalubí tabulky a vypadá to, že místo bojů o postup čeká fotbalisty Rovnosti nelehký boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Dneska jsme v prvním poločase zahráli výborně. Na hřišti jsme byli v pohybu a kombinace nám také vycházely, takže jsme po pěkných akcích rychle rozhodli zápas. Poté již naše hra přeci jenom upadla a i hosté měli nějaké možnosti ke skórování. Přesto jsme dneska odvedli dobrý výkon a naprosto zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - M. Urban [-] , A. Schober [-] (46. J. Strašík [-] ) , L. Hadač [-] - L. Kašparec [-] (66. D. Růžička [-] ) , V. Spěváček [-] , V. Kupka [-] , J. Houser [-] , P. Macháček [-] (57. P. Šiška [-] ) - J. Vávra [-] (66. D. Schober [-] ) , T. Filípek [-] (57. P. Klusáček [-] )

TJ Rovnost Budíkov
M. Havel [-] - F. Žáček [-] (78. J. Bleha [-] ) , M. Vodrážka [-] , T. Janák [-] , P. Paclík [-] , J. Novák [-] , T. Prchal [-] (54. M. Kovář [-] ) , L. Kavka [-] , F. Bernard [-] , T. Šeda [-] , T. Bláha [-]

ŽK: 29. L. Hadač .
Hráči zápasu: T. Filípek , V. Kupka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: BURZA Milan - ŠTANGL Josef (N), HAVEL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.