Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 15:30

4.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice neměla s Ústrašínem slitování, nadělila mu bůra


0

Rezerva Kamenice se po týden staré domácí výhře nad Božejovem opět představila vlastním fanouškům, tentokrát poměřila síly se zatím nevýrazným Ústrašínem. V předzápasovém rozhovoru se kamenický Patrik Macháček obával hostujícího útočníka Marka Pecha a také dobře věděl, že Ústrašín má v bráně jistotu v podobě Davida Rohovce. Ani jeden z těchto hráčů však do Kamenice nepřicestoval, což mělo nemalý vliv na hru hostujícího mančaftu. Oslabený Ústrašín propadl zejména v první půli, ve které čtyřikrát inkasoval, druhé dějství se již dohrávalo spíše z povinnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oslabený Ústrašín v roli sparingpartnera, první půle v režii kamenické rezervy

Hned úvod zápasu ukázal, jak se bude vyvíjet utkání. Ve třetí minutě se po nedorozumění v obraně hostů dokázal prosadit do odkryté brány Vávra. O deset minut později přidal druhou branku po zaváhání Radka Popelky opět Josef Vávra. Šance neustále přibývaly především na straně domácích. Ti se však nedokázali prosadit, v několika šancích tak zahrozili i hosté, když brankáři Davidu Macháčovi vypadl balon, závar ve vápně ale nakonec brankou neskončil. A tak trestali opět domácí, když střelou k tyči rozvlnil síť Tomáš Filípek, jenž tak poslal domácí do tříbrankového vedení. V závěru poločasu padla ještě jedna branka, když se po přihrávce Filípka prosadil jednoznačně nejlepší hráč zápasu, kamenický kapitán Spěváček. 

Neproměněná penalta Kamenici mrzet nemusela, hladkou výhru zvýraznil střídající Růžička

Úvod druhého poločasu přinesl další možnost ke skórování. Domácí totiž dostali šanci kopat pokutový kop, ten však poslal domácí Kašparec prakticky doprostřed, míč dokázal brankář Libor Doskočil vyrazit pouze k domácímu Urbanovi a ten bránu přestřelil. Chvíli poté se dostal k přímému kopu Filípek a po jeho střele zazvonila tyč ústrašínské brány. Po chvíli na hřišti se po průniku do vápna dokázal prosadit i střídající David Růžička. Utkání přinášelo i další šance, především na domácí straně, ale i hosté mohli skórovat, jejich dílčí úspěch však zastavilo ofsajdové postavení hostujícího hráče. Domácí si tak připsali v druhém domácím zápase po sobě další tři body a dále stoupají tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Dneska se hrálo prakticky po celý zápas podle našich not. Oslabeného soupeře jsme prakticky k ničemu nepouštěli a sami si vytvářeli dostatek šancí, což jsme přetavili v branky. Hra se nám celkem dařila, k vyzdvihnutí dnes určitě patří neskutečný výkon Spěváčka, který toho ve vedru odpracoval neskutečně mnoho a pomohl tak notnou mírou k výhře.

TJ FC Ústrašín
Radek Popelka - střední obránce: Zápas se mi hodnotí špatně. My jsme měli problémy se sestavou, chybělo několik opor. Absence hráčů nás provázejí od začátku sezóny a podle toho vypadá i hra. Dneska se nám vůbec nedařilo, dělali jsme zbytečné chyby, například druhý gól jde jednoznačně za mnou. Od začátku bylo vše špatně, snad se nám příště povede lépe, už potřebujeme začít dělat body.



Sestavy


TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Pfaur [-] , L. Hadač [-] , J. Strašík [-] , M. Urban [-] - L. Kašparec [-] (54. P. Macháček [-] ) , J. Houser [-] , V. Spěváček [-] , J. Hadrava [-] (46. J. Ira [-] ) - J. Vávra [-] (59. D. Růžička [-] ) , T. Filípek [-] (61. P. Šiška [-] )

TJ FC Ústrašín
L. Doskočil [-] - M. Rod [-] , J. Gebarovský [-] (86. D. Doskočil [-] ) , P. Nápravník [-] , R. Popelka [-] - M. Kubík [-] , T. Jírů [-] , T. Kubiska [-] (78. P. Seknička [-] ) , M. Šoula [-] - T. Křech [-] , D. Starý [-]

ŽK: 70. J. Houser .
Hráči zápasu: V. Spěváček , T. Filípek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: RYŠÁNEK Zbyšek - ŠTANGL Josef (N), JIRŮ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.