1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2016 10:30

13.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ždírec nakonec Polnou přehrál


Branky


0

V pátek osmadvacátého října se hrálo předkolo mezi Ždírcem a Sapeli Polnou, nutno podotknout že tento zápas byl šlágrem třináctého kola, přeci jenom to byl souboj mezi prvním a třetím celkem tabulky Krajského přeboru Vysočiny.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

První poločas nabídl spoustu šancí na každé straně, ale o něco lepší byli přeci jen hosté. Polná naskočila do zápasu ve velice rychlém tempu, bylo vidět, že chtějí co nejrychleji skórovat a mít tak nadvládu nad zápasem. Skórovat se domácím podařilo v dvanácté minutě, postaral se o to Petr Navrátil.  Po té ale převzali iniciativu hosté a v dvacáté třetí minutě bylo vyrovnáno. Více branek už v tomto poločase nepadlo a do šaten se tak šlo za stavu 1:1.

Ždírec ovládl druhý poločas

Druhý poločas měl pak mnohem jasnější průběh. Ždírec od čtyřicáté šesté minuty až do konce držel míč na svých kopačkách a podařilo se mu z toho vyprodukovat i dvě branky. V padesáté čtvrté minutě se trefil Jakub Fikar a v šedesáté deváté minutě pečetil vítězství Radek Kolouch. Ždírec tedy porazil Polnou 3:1 a drží se tak na první pozici.



Sestavy


TJ Sapeli Polná
J. Herink [-] - M. Špendlíček [-] (59. P. Mašek [-] ) , D. Macko [-] , F. Dvořáček [-] , P. Takács [-] (68. M. Příhoda [-] ) , P. Barák [-] (71. J. Lokvenc [-] ) , M. Boháček [-] , J. Vacek [-] , T. Reiterman [-] , P. Tržil [-] , P. Navrátil [-]

TATRAN Ždírec nad Doubravou
S. Pometlo [-] - J. Smejkal [-] (74. P. Čalkovský [-] ) , P. Pátek [-] , P. Klimeš [-] (55. P. Novotný [-] ) , R. Kolouch [-] , M. Kysilko [-] , K. Štukhejl [-] , J. Novotný [-] , J. Fikar [-] , R. Michalec [-] , P. Kučera [-]

ŽK: 29. D. Macko , 73. T. Reiterman , 78. P. Tržil , 78. M. Příhoda - 79. P. Čalkovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Fridrichovský Miroslav - KŮRKA Petr, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.