O. Šandera 28. (p.)
F. Nečas 50.
J. Nečas 55.
J. Starý 76. (p.)
4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová ves deklasovala Moravské Budějovice


Branky


28. O. Šandera (p.) , 50. F. Nečas , 55. J. Nečas , 76. J. Starý (p.) - 87. M. Pařízek
0

V rámci jedenáctého kola zavítaly předposlední Moravské Budějovice. Bohužel si hosté neodvezli ani bod, naopak inkasovali hned čtyřikrát a schytali tak debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padla jediná branka z penalty

První poločas nenabídl moc šancí ani pohledných momentů. Jediná branka celého poločasu přišla v osmadvacáté minutě. Z pokutového kopu se trefil Ondřej Šandera. Více první půle nenabídla a domácí tak šli do kabin s jednobrankovým vedením.

Druhá půle byla pro diváka mnohem atraktivnější

Do druhého poločasu naskočili domácí s jasným cílem neinkasovat a navýšit vedení. Hráči Nové Vsi to zvládli na jedničku, neboť už v padesáté minutě se jim podařilo skórovat na 2:0 a jen o pět minut později Jan Nečas upravoval na 3:0. Domácí nepolevili ani po té a hnali se za další brankou, kterou se jim nakonec podařilo vstřelit. V sedmdesáté šesté minutě se trefil Jan Starý z pokutového kopu. Hosté nakonec vstřelili alespoň čestnou branku. Tři minuty před koncem skóroval Martin Pařízek. Zápas tedy skončil poměrně jasným výsledkem 4:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Nečas Jan: Tento zápas byl pravým opakem toho minulého. Konečně se nám dařilo prakticky vše, do čeho jsme kopli. Hráli jsme mnohem lépe než soupeř a zaslouženě tak bereme tři body.




Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - F. Nečas [-] (57. P. Šandera [-] ) , O. Šandera [-] , M. Ondřejka [-] , J. Šandera [-] (76. M. Novotný [-] ) , J. Šandera [-] , J. Starý [-] (81. O. Starý [-] ) , J. Nečas [-] , L. Komínek [-] , J. Havlík [-] , T. Novotný [-]

SK Moravské Budějovice
J. Klouda [-] - L. Stehlík [-] (65. L. Kratochvíl [-] ) , T. Kyzlink [-] , M. Procházka [-] , A. Svoboda [-] , J. Kosmák [-] (76. J. Jelínek [-] ) , V. Dušek [-] (81. D. Puchnar [-] ) , T. Kopeček [-] , M. Pařízek [-] , O. Busta [-] , L. Veselý [-]

ŽK: 39. M. Ondřejka - 76. O. Busta . ČK: 75. J. Klouda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NEJEDLÝ Tomáš, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.