0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves vyloupila Jemnicko


Branky


0

Ve druhém kole zajížděl nováček z Nové Vsi do Jemnicka. Utkání ve kterém první poločas nerozhodl. Ve druhém poločase bezmála 190 diváků vidělo tři branky hostí, červenou kartu pro domácího brankáře a prohru domácího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Hned od úvodu se hrál velice svižný fotbal. Jemnicko již ve 3 minutě ohrozilo střelou Kříže mimo. V 8 minutě opět Kříž po centu mířil vedle. V 10 minutě vyslal dalekonosnou ránu domácí Netrda ale skvělým zákrokem Fuksa míč vytlačil do břevna. Poté už také začali hosté zlobit. Hlavně skvělý Šandera Ondřej rozdával míče křídlům a ti nebezpečně centrovali do vápna. Po jednom takovém centru a závaru musel domácí Máca vykopnout míč z brankové čáry. Jemnicko mělo největší šanci ve 25 minutě, kdy po nedorozumění hostujícího stopera s brankářem se dostal k odraženému míč Pacas, ale střela šla do tyče. Za hosty ještě v závěru poločasu nebezpečně stříleli Nečas a Šandera Jan.

Rozhodující osmiminutovka začala červenou kartou

  Ve druhé půli přišel rozhodující moment již v 51 minutě, kdy domácí ztratili míč a hosté se i chybným postavením domácího Bastla dostali do brejku, který hasil Kopeček, ovšem zahrál rukou mimo vápno a šel pod sprchy. Do brány se postavil hráč Pacas. Hru o hráče v poli využili hosté v 60 minutě po rohu se prosadil Šandera Jan 0:1 a o minutu později dorážko Starý 0:2. Jemnicko se ve zbytku zápasu k ničemu nezmohlo. Hosté v pohodě hrající přidali v závěru třetí branku zásluhou O. Šandery a bylo to 0:3. Připsali si tak druhou výhru ze dvou venkovních zápasů.


Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO
Zbyněk Kincl: Úvod jsme měli dobrý. Měli jsme z těch tří šancí něco využít. Poté hosté začali být fotbalovější, divákům se musel otevřený zápas líbit. Ve druhé půli jsme vyrobili chybu v obraně za co jsme přišli o brankáře Kopečka. Pak bylo jen otázkou času kdy inkasujeme. Nebyla v týmu síla uhrát o deseti lepší výsledek. Můžu jen pogratulovat soupeři k dobrému startu do soutěže.

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
Jan Nečas - trenér: Zápas měl od začátku svižné tempo.První šanci měli domácí,ale F. Kříž netrefil branku.Několik dalších příležitostí na obou stranách a hlavně velmi pěkné střeli ze střední vzdálenosti chytili pozorní brankáři.Ve druhém poločase se rozhodlo už po pěti minutách, kdy byl vyloučen domácí brankář a do branky se postavil hráč z pole.Převahu se nám podařilo brzy využít a potom už jsme si zápas pohlídali.



Sestavy


1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - Z. Koutný [-] (83. D. Smetana [-] ) , T. Bastl [-] , M. Máca [-] , J. Rejthar [-] - O. Frečka [-] (63. L. Chalupa [-] ) , P. Tesař [-] , M. Netrda [-] , S. Křivánek [-] (86. Z. Nikrmajer [-] ) - A. Pacas [-] , F. Kříž [-] -

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě
J. Fuksa [-] - J. Havlík [-] , F. Nečas [-] (84. M. Kuchta [-] ) , O. Šandera [-] , J. Šandera [-] (77. T. Novotný [-] ) , P. Šandera [-] (77. O. Starý [-] ) , J. Šandera [-] , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , L. Komínek [-] , J. Nečas [-]

ŽK: 77. J. Nečas . ČK: 51. V. Kopeček .
Počet diváků: 188. Rozhodčí: POJEZNÝ Karel - STANĚK Josef, KRONDRÁF Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.