Strážek po sedmé v řadě zvítězil


Branky


0

Vítězstvím o dvě branky skončilo utkání mezi Strážkem a Béčkem Radostína

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strážek měl výborný nástup do utkání

Do zápasu vstoupili mnohem lépe domácí fotbalisté. Už ve 4. minutě se Strážek dostal do vedení, když kanonýr Šebek si hezky zaběhl za obranu Radostína a poslal míč kolem vyběhlého brankáře Lázničky 1:0. O chvilku později Strážek znovu udeřil. Běžela 7. minuta, míč si vzal Šmerda a krásnou přesnou přihrávkou z pravé strany našel před bránou volného Cimbálníka, který se z malého vápna nemýlil 2:0 .  Od této doby jakoby domácí hráči se až moc uspokojili rychlým vedením o dvě branky a bylo na nich vidět, že očividně polevili v tempu. Radostín se tím pádem dostával více do zápasu a místy i vyrovnal hru. Strážek přes to si vytvořil ještě dvě velké šance, ale pokus Cimbálníka a o chvíli později i Šebka skončili jenom na levé tyči brankáře Lázničky. A tak Radostín v 38. minutě po nedůrazu domácích obránců udeřil, když po pěkné akci Minstera přesně zamířil Koudela 2:1 . 

Domácí potvrdili brankou vítězství

Po změně stran znovu vstoupili domácí fotbalisté aktivněji. Do první šance se dostal 52. minutě Cimbálník, který dostal nádhernou přihrávku od Miloše Svobody, ale jeho nepříliš prudká střela šla jen mimo branku. Proto v 60. minutě vzal zodpovědnost na sebe domácí kapitán Miloš Svoboda, který krásným průnikem přes tři hostujících hráčů a následně pěknou střelou zvýšil na 3:1 a dál tak znovu svému týmu vedení o dvě branky. Strážek ve druhé půlce v klidu hru kontroloval, hosté z Radostína se do hry moc nedostávali a skoro nic si už v utkání nevytvořili. Strážek tak na konci zápasu mohl slavit další tři body do tabulky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Musím pochválit hostující tým, který přijel jen s 11 hráči do pole, tak dokázal být hlavně v prvním poločasu velmi houževnatý soupeř. I když se nám místy nedařila naše kombinační hra, tak jsme měli zápas celkem pod kontrolou a připsali jsme si další důležité vítězství .

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
Miroslav Láznička: V okleštěné sestavě jsme zápas odehráli se ctí. Pochválil bych všechny, kteří přijeli.



Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŽILKA Jan - SKRYJA Stanislav, KŘIŠTOF Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.