4:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 16:30

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na poločasy 1:1


Branky


55. J. Bauer , 58. J. Bauer , 72. J. Nagy , 90. L. Hrudkaj - 45. J. Poliščuk
0

Zápas vyrovnaných celků rozhodl druhý poločas, kde hosté ztratili svůj náskok z první půle. Pro hosty mohl zápas vypadat úplně jinak, kdyby v první půli proměnili nabízené šance. Domácí v druhé půli předvedli dobrou a pohlednou hru, za kterou byli bohatě odměněni třemi body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeci se na ně usmála

Domácím se úvod do zápasu vůbec nepovedl. Nejen úvod, ale i celý první poločas domácí nebyli ve své kůži a nehráli zdaleka takovou hru jakou bychom si přáli. Mockrát se k hostující brance nedostali. Hosté byli v první půli aktivnější a plni sil. Vypracovali si i pár vyložených šancí, které však neskončily brankou. Kdyby brankou skončily mohl zápas pro hosty vypadat úplně jinak. Kdo ví, třeba by si i ty tři body odvezli oni. Jedna branka se na ně přeci jen usmála. Poločas zakončil Jiří Poliščuk, který hlavou z centru zavěsil.

Domácí se do toho opřeli

Do druhého poločasu nastoupil zcela jiný tým, než byl vidět v poločase prvním. Domácí znatelně zvýšili pohyb na hřišti a všechno, co šlo zlepšit zlepšili. Skóre druhé půle zápasu otevřel bombou z 25 metrů přímo do šibenice Jakub Bauer. Za třri minuty se už slavilo znova. K bráně se domácí nemuseli ani přiblížit, aby zvýšili na 2:0. Jan Bauer se nebál napřáhnout téměř z 35 metrů a vyslal dalekonosnou tvrdou ránu, na kterou golman ani nezareagoval. Kousající hosty utnula třetí branka. Třetí branku si domácí už vychutnali. Žádná střela z dálky, ale krásná nahrávka do uličky, na kterou si seběhl Jakub Nagy, který s přehledem přehodil brankáře. Poslední gól zápasu vstřelil Lukáš Hrudkaj. Potůčky špatně a nerazntě odkoply míč ze svého vápna. OVšem nerazance zapříčinila to, že se míč dostal k Lukášovi Hrudkajovi, který nekompromisně zakončil do vzdálenější šibenice. Stav zápasu 4:1.



Ohlasy k zápasu


SC Stanovice
Josef Nyeki: Z naší strany mizerná půle, kterou jsme museli napravit. V druhé půli jsme hru markantně zlepšili, což přineslo ovoce.

TJ Potůčky
Ladislav Mrázek: První půlku jsme vyhráli, ale mohli jsme ještě nějaké góly přidat. je to škoda, že se tak nestalo a bohužel jsme prohráli.



Sestavy


SC Stanovice
T. Novák [-] - V. Klauz [-] , M. Čelovský [-] , J. Bauer [-] , F. Bárta [-] - P. Markof [-] , L. Hrudkaj [-] , R. Langmaier [-] , F. Waldman [-] - J. Bauer [-] , J. Nagy [-]

TJ Potůčky
M. Křivan [-] - P. Kraus [-] , Š. Trojek [-] , D. Nádler [-] , P. Jaroš [-] - M. Otradovec [-] , P. Groh [-] , J. Poliščuk [-] , M. Šípek [-] , Š. Pješčák [-] - P. Chvapil [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grůza David - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku