6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | III. třída sk. E, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbylo nás tu devět s věkovým průměrem 45 let


Branky


14. J. Michlík , 27. M. Kakeš , 41. T. Koch , 55. J. Klas , 66. T. Koch , 81. J. Klas
0

Stanovice přijely do Hroznětína dost oslabené. Chybělo pět hráčů ze základní sestavy, a proto byly Stanovice nuceny přijet v pouhých devíti lidech v nejlepších letech. Bylo mi prozrazeno, že věkový průměr hostů byl něco okolo 45 let. Ovšem dnešní hroznětínská mládež se "starci" neměla slitování.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nebylo to tak lehké

 

Mladší a početnější tým TJ Olympie Hroznětín v zápase proti devítičlenným Stanovicím měl stálou převahu. Přesto to nebyl lehký zápas. Domácí hráči se museli dost snažit a naběhat, aby uhráli hezký výsledek, což se jim podařilo. Hosté se snažili zuby nehty bránit, ale proti přesile se čisté konto udržet nedalo a výhra byla v nedohlednu. Ale hosté si rozhodně neudělali žádnou ostudu, ba naopak Stanovice předváděly velmi zkušenou hru. Domácí hrozili a později i těžili ze střel z dálky. Postupným tlakem dosáhli výsledku prvního poločasu 3:0.

Až do konce

V druhém poločase se žádná senzace nekonala. Hra se velmi podobala hře z prvního poločasu. Domácí vytrvali ve svém tempu a udrželi si svojí předpokládanou převahu. Hroznětín svoje brankové konto zdvojnásobil a vyhrál 6:0. Výsledek je sice jasný, ale nikdo nemůže říci, že by to byl lehký zápas. Musíme ocenit vytrvalost hostů, která chybí kdejakému mladíčkovi, a dohráli s hrdostí zápas až do konce. Samozřejmě také dokázali ohrozit branku soupeře, ovšem branka, která by jejich výkonu slušela, nepadla.



Ohlasy k zápasu


TJ Olympie Hroznětín B
Petr Zahrádka: Dneska jsem se koukal na hru z pohledu hráče a musím říci, že to byl náročný zápas. Dali jsme velký počet gólů, ale soupeři musíme za výkon poděkovat.




Sestavy


TJ Olympie Hroznětín B
J. Rams [-] - M. Kakeš [-] , L. Petrik [-] , M. Mičkanin [-] , T. Koch [-] , J. Klas [-] , P. Paluska [-] , E. Hůrka [-] , J. Michlík [-] , J. Šuba [-] , J. Stütz [-]

SC Stanovice
J. Nyeki [-] - V. Klauz [-] , M. Čelovský [-] , J. Kadera [-] , F. Bárta [-] , R. Langmaier [-] , L. Hrudkaj [-] , P. Markof [-] , J. Nagy [-]

ŽK: 78. J. Šuba - 78. J. Nagy .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kozák Rudolf - BENDA Martin (N), KRATOCHVÍL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku